Mesele para değil biliyor musun mesele sahtekarlık yapması sunucu kapandı mağdur etti herkesiAldığın sunucunun resmi ve yasal koşulları var ise ve girişte bunları okuyup kabul ediyorsan örneğin sanal bir ürün alıyorsunuz bunun iadesi olmaz vs bunları sana kabul ettiriyor ise dava açsan ise de pek bir sonuca varacağını sanmıyorum ki ayriyeten bir dava açacaksın en az avukata 5.000 üzeri para vereceksin kısacası davayı kazansan bile kazancın olur mu bilemem.
Olabiliyor böyle şeyler fakat neden öyle ayak üstü sunuculara para yatırıyor ki herkes onu anlamıyorum. İllaki samp oynayacağım ve para yatıracağım diyorsanız rina roleplay sunucusuna yatırın 2017'den beri sunucu açık ek olarak anti hile koruması vsde mevcut rahat rahat rolünüzü yaparsınız.Mesele para değil biliyor musun mesele sahtekarlık yapması sunucu kapandı mağdur etti herkesi
Bu sunucu da bayağı açık idi ortak aldı ortağı sunucuyu hackledi bende şans yokOlabiliyor böyle şeyler fakat neden öyle ayak üstü sunuculara para yatırıyor ki herkes onu anlamıyorum. İllaki samp oynayacağım ve para yatıracağım diyorsanız rina roleplay sunucusuna yatırın 2017'den beri sunucu açık ek olarak anti hile koruması vsde mevcut rahat rahat rolünüzü yaparsınız.
Dostum sana oyunun girişinde bir sözleşme ya da buna benzer bir uyarı metni tiklediysen.Bu sunucu da bayağı açık idi ortak aldı ortağı sunucuyu hackledi bende şans yok
Şanssızlık sunucu 1 yıllık ama yeni ortakları hain çıktıÜstüne bir bardak soğuk su iç giden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?