Dedektif Mithra
Ultra Üye
GTA San Andreas hileleri,GTA San Andreas Hilesi,GTA San Andreas hile,GTA San Andreas hack,GTA San Andreas oyun hilesi,GTA San Andreas hacks,GTA San Andreas Hile 2017,GTA San Andreas hileleri 2017
Arşivin içeriğini çıkartın programı çalıştırın ve ardından oyunu oynayın. Oyun sırasında aşağıdaki tuşları kullanabileceksiniz arkadaslar.Hile menusunu Bilerek koymuyorum gta san andreas yuklu olmadıgı ıcın çalıstırmıyorum exeyı.
F2 -ölümsüzlük
F4 -Sınırsız Mermı
F9 -99999999 $
F5 -Tek bir vuruş her düşmanı öldürür (F6 bu seçeneği devre dışı bırakır)
F7 -œciiga not us police
F8 -Chase'in en üst seviyesi
U -Bar sağlık müttefiklerini donduruyor
F10 -Zamanın geçişini donduruyor
F11 -Etkileyici patlamalar
Ve rakipler oyuncuya saldırmazlar
T -Misyon oyununda zamanın geçişini durdurur
F12 -Tüm seçenekleri devre dışı bırakır
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
Arşivin içeriğini çıkartın programı çalıştırın ve ardından oyunu oynayın. Oyun sırasında aşağıdaki tuşları kullanabileceksiniz arkadaslar.Hile menusunu Bilerek koymuyorum gta san andreas yuklu olmadıgı ıcın çalıstırmıyorum exeyı.
F2 -ölümsüzlük
F4 -Sınırsız Mermı
F9 -99999999 $
F5 -Tek bir vuruş her düşmanı öldürür (F6 bu seçeneği devre dışı bırakır)
F7 -œciiga not us police
F8 -Chase'in en üst seviyesi
U -Bar sağlık müttefiklerini donduruyor
F10 -Zamanın geçişini donduruyor
F11 -Etkileyici patlamalar
Ve rakipler oyuncuya saldırmazlar
T -Misyon oyununda zamanın geçişini durdurur
F12 -Tüm seçenekleri devre dışı bırakır
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
Moderatörün son düzenlenenleri: