Gta San Andreas Durduruldu Hatası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beyler bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, Gta kategorisini bulamadım o yüzden burada konuyu açtım.
Ben gta san andreas oynuyorum sade oyununu, bi 10-15 dakika oynuyorum sonra durduruldu hatası veriyor ve oyundan beni atıyor. Sitelere veya youtubeye yazınca oynadıktan sonra durdurulma hatası diye bir şey yok. Sadece oyunu açarken durduruldu hatası veriyorsa çözümü vermişler. Eğer bilginiz varsa bana yardım eder misiniz? bu arada ENB,CLEO modları vs. var. Modsuz değil yani.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oncelikle gtayla alakali herseyi silmeni tavsiye ederim ondan sonra bilgisarayi yeniden baslat,sonra bidaha yukle ve dosyalarini elleme mesela mod falan koyma bide boyle dene aticak mi ?

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyunu internet üzerinden (korsan) indirdiysen böyle bir sorunla karşılaşman muhtemel. Oyun dosyalarında eksik olabilir. Oyunu sil ve internetten indiriyorsan bile çok güvenilir bir yerden indir ki bu sıkıntıyı bir daha yaşamayasın.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bozuk bir dosya olabilir, oyunu yeniden yüklemeyi deneyin, eğer işe yaramazsa,% appdata% ve% temp% klasörünü temizleyin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cleo modlar uyumluluk sorunu yapabiliyor. Modları başka bir yere taşıyıp tekrar deneyin, gene atıyorsa oyunu silip tekrar yükleyin, tekrar atıyorsa driver booster ile oyun gereksinimi olan güncellemeleri yapın.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Windows defender ***** siliyodur ondan kaynakli problemin olusuyor defender kapatma tool indir tamamen kurtul

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
GTA dan hiçbir dosya kalmayacak şekilde silin ve tekrar yükleyin modlar da dahil
temiz bir kurulum yapın büyük ihtimal oyunu ilk yüklerken biyerde hata yaptın ya da modlar
yüzünden olabilir silip tekrar yüklemekte fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...