20 Nis 2017 #1 Explode E Üye Katılım 18 Nis 2017 Mesajlar 34 Tepki puanı 4 Yaş 23 9 HİZMET YILI Rar içindeki dosyayı şu konuma kopyalayın: “Belgelerim/GTA San Andreas User Files dizinine kopyalayınız.” Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Not Paylaşan Üye Banlı Olduğu İçin Tekrar Paylaşılmıştır !!!!
Rar içindeki dosyayı şu konuma kopyalayın: “Belgelerim/GTA San Andreas User Files dizinine kopyalayınız.” Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Not Paylaşan Üye Banlı Olduğu İçin Tekrar Paylaşılmıştır !!!!
20 Nis 2017 #2 rambonuri R Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI bu hile nasıl bişi anlayamadım biraz bilgi verirmisin
20 Nis 2017 Yasaklandı #3 Memorysevdası M #Derken Besmele Çek. Seçkin Üye Katılım 4 Mar 2017 Mesajlar 415 Tepki puanı 19 9 HİZMET YILI böyle bişey varmı ya paylaşan üye banlı için tekrar payşlaşılmıştıer diye kes #report
20 Nis 2017 Konuyu başlatan #4 Explode E Üye Katılım 18 Nis 2017 Mesajlar 34 Tepki puanı 4 Yaş 23 9 HİZMET YILI rambonuri' Alıntı: bu hile nasıl bişi anlayamadım biraz bilgi verirmisin Genişletmek için tıklayın ... Hile Değil Sadece Save Dosyası Kayıt Dosyası Yani Kardeşim %100 Bitirilmiş Görevler Demek Save Memorysevdası' Alıntı: böyle bişey varmı ya paylaşan üye banlı için tekrar payşlaşılmıştıer diye kes #report Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Üye Banlı Diye Tekrar Paylaştım Ne Var Bunda ? Hem Zaten Belki Virüslü Olabilir Adamdaki Konusu Düzensiz
rambonuri' Alıntı: bu hile nasıl bişi anlayamadım biraz bilgi verirmisin Genişletmek için tıklayın ... Hile Değil Sadece Save Dosyası Kayıt Dosyası Yani Kardeşim %100 Bitirilmiş Görevler Demek Save Memorysevdası' Alıntı: böyle bişey varmı ya paylaşan üye banlı için tekrar payşlaşılmıştıer diye kes #report Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Üye Banlı Diye Tekrar Paylaştım Ne Var Bunda ? Hem Zaten Belki Virüslü Olabilir Adamdaki Konusu Düzensiz
20 Nis 2017 #5 byrookie03 B Üye Katılım 20 Nis 2017 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI çok teşekkürler aradıgımı buldum helal olsun
20 Nis 2017 #6 darkes00 D Üye Katılım 18 Nis 2017 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI cocuklugumuzun oyunu hele su helıkoter ıle tnt yerlestırme gorevı vard kanser edıodu
20 Nis 2017 Konuyu başlatan #7 Explode E Üye Katılım 18 Nis 2017 Mesajlar 34 Tepki puanı 4 Yaş 23 9 HİZMET YILI darkes00' Alıntı: cocuklugumuzun oyunu hele su helıkoter ıle tnt yerlestırme gorevı vard kanser edıodu Genişletmek için tıklayın ... offffffffffff deli oldum orda ama o vice city : bu san andreas
darkes00' Alıntı: cocuklugumuzun oyunu hele su helıkoter ıle tnt yerlestırme gorevı vard kanser edıodu Genişletmek için tıklayın ... offffffffffff deli oldum orda ama o vice city : bu san andreas
24 May 2017 #8 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Save Dosyası İçin Teşekkürler