Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
15
Gta 5 level, Gta 5 Level Hack, Gta 5 Level Hilesi, Gta 5 Rp Hack, Gta 5 Rp Hilesi,Gta 5, Gta 5 hileleri,Gta 5 hack, Gta 5 hile, Gta 5 hilesi, Gta 5 trainer, Gta 5 ölümsüzlük , Gta 5 god, Gta 5 online
Gta V(5) Para-Drop Rp Daha Fazlası [23.06.2017]
:resim:
Dd4kn3.png
Son Güncelleme
23 Haziran 2017

:özellik:
Track
2K Drops
40K Drops
Explode
Explode Nearby Blamed
Give Weapon
Give All Weapon
Remove All Weapons
Trap İn Cage
Clear Tasks
Freeze İn Animation
Animate
Give Wanted Level
Player İnfo
Track Player
Spectate Player
Teleport To Player
Teleport To Vehicle
Ped Drop
Clone Bodyguard
Attach To Player
Attach Piggy Back
Attach 69
Attach Violate
Detach All
God Demi-God
Quick Regen
İnvible
Player Visible Locally
Off Radar
Give Health
Clean
Wanted
Never Wanted
Crash
Request Control
Kick
Teleport
Clear Ped Tasks
Explosion
Fire
Remove Weapons
Name Changer
No Clip
No Clip Speed
Chaos Mode
Smash Vehicles
Black Hole
Clean Session ( Lag Switch )
Drive To Waypoint
Max Vehicles
Spawn Upgraded
Spawn İn Vehicle
Allow MP Vehicles İn SP
Bypass MP Vehicle Kick
Custom License
Primary
Seccondary
Pearlescent
Wheel
Arabalar Motorlar ve Diğer Araçlar
Deformation
Acceleration
Up-Shift Rate
Brake Force
Traction
Gravity
Suspension Force
İnfinite Voltic Boost
İnfinite Alarm
Change License

:yazı:
İndirmeden Virüs Programı ve Güvenlik Duvarını Kapatınız ( Kapatmassanız Hile Çalışmaz )

1- Hile dosyalarını indirin
2- Gta 5'i açın ve pencere moduna alın.
3- Sonrasında Oyuna girin Online Da Oyuna başlayın
4- Verdiğim klasöre dönüp Firewall'ı açıp Enterleyin.
5- Herhangi bir injectör ile oyuna İnjecte edin ve hilenin keyfine bakın.
6- Hilenin Keyfini Çıkarın.

NOT: Dosyada Extreme İnjector Vardır
NOT2: Failed injected hatası almamak için aşağıdaki programlar PC de kurulu olsun;
NetFrameWork 6.1
microsoft c++ 2010

:tus:
MENU KONTROL TUŞLARI
2: Aşşağı
8: Yukarı
5: seçme , onaylama (Enter işlevi görüyor)
4:Sola (menü içi)
6:Sağa (menü içi)
7: Menüyü sola çeker
9: Menüyü sağa çeker

:not:
# [UYARI]: Oyunda Hileyken Tam Ekranda Oynuyorsanız Oyunu Aşağıya Çekmeyiniz Hile Menüsü Gidiyor ve Hata Verebilir.
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bişey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!

- İndirmeden Virüs Programı ve Güvenlik Duvarını Kapatınız ( Kapatmassanız Hile Çalışmaz )
- Sonra Bilgisarınızı Temizleyin AdwCleaner İle Temizleyebilirsiniz
- Her dosya sadece 1 gün boyunca çalışır
- Güncellemeden Sonra Kullanmayın

:calis:
o0r5pQ.png
Windows XP ÇALIŞIYOR
Windows Vista ÇALIŞIYOR
Windows 7 ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 8 ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 8.1 PRO ÇALIŞIYOR
WİNDOWS 10 ÇALIŞIYOR

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
8
hocam onlinemi bu onlineyse ban riski varmıdır

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
15
hocam onlinemi bu onlineyse ban riski varmıdır

Gta 5 Online'de Çalışıyor ve Ban Riski Şuanda %0 Çünkü Bu Hileyi Bir Kaç Youtuber'lerde Video'larında Kullanıyor.

Örnek ;
Yeni Güncelleme İle Oyuna 5.000.000 Paralı Bir Araba Geldi ve Video'da Haritaya Bakarken Sağ Tarafta Bulunan Parasına Baktığınızda Video'yu Çeken Youtuber'in Parası 2.000.000 Bir Anda Video'yu Durdurup Geri Geldiğinde Parasına Bakın Aman Tanrım Oda Ne 10.000.000 Olmuş ve Bu Süre 2 Dakika bile Sürmüyor Çünkü Arkadaşları da Ayni Hileyi Açtığından Dolayı Hızlı Bir Şekilde Para Kasıyorlar ve Bu Sayede Video'nun Amaçı Olan Arabayı Alırlar Taktikleri Budur. Hile Güncellenmeden Zaten 1 Saat Önce Haberini Aldığımdan Dolayı Hazırda Beklektiğimiz Konumuz İle Güncellendiği Gibi Hilemizi Güncelliyoruz. Gönül Rahatliyla Kullanabilirsiniz.

Banlı Üye
eyvallah işime yaradı teşşekürler.

Ultra Üye
Ödüller
8
Gta 5 Online'de Çalışıyor ve Ban Riski Şuanda %0 Çünkü Bu Hileyi Bir Kaç Youtuber'lerde Video'larında Kullanıyor.

Örnek ;
Yeni Güncelleme İle Oyuna 5.000.000 Paralı Bir Araba Geldi ve Video'da Haritaya Bakarken Sağ Tarafta Bulunan Parasına Baktığınızda Video'yu Çeken Youtuber'in Parası 2.000.000 Bir Anda Video'yu Durdurup Geri Geldiğinde Parasına Bakın Aman Tanrım Oda Ne 10.000.000 Olmuş ve Bu Süre 2 Dakika bile Sürmüyor Çünkü Arkadaşları da Ayni Hileyi Açtığından Dolayı Hızlı Bir Şekilde Para Kasıyorlar ve Bu Sayede Video'nun Amaçı Olan Arabayı Alırlar Taktikleri Budur. Hile Güncellenmeden Zaten 1 Saat Önce Haberini Aldığımdan Dolayı Hazırda Beklektiğimiz Konumuz İle Güncellendiği Gibi Hilemizi Güncelliyoruz. Gönül Rahatliyla Kullanabilirsiniz.
gönül rahatlığıyla diyorsunda kaç para verdik eyw denicem bir şeyde soracağım oyunda çok hileci görüyorum ve nedense hepside türk bunlar bir hile kullanıyor ama ne olduğunu bilmiyorum istedikleri arabaları spamlatıyorlar, ışınlanıyorlar kısacası herşeye erişe biliyorlar kısaca bir şey söyleyeyim bir kişi geldi onlinede gelip beni öldürdü çok sinirledin küfür ettim, oda bana s*kerim dedi, gel siklan dedim ama daha hile olduğunu bilmiyordum bir baktım adam geldi s*kti nereye gittiysem adam s*kme pozisyonunda arkadan geliyordu ve bunlar ban yemiyor ban riski 0 mış. hile fix yesin yeni yemiyorlar yeni sürümü çıkıyormuş. adama hilenin adını söyle dedim dediki kendin araştır bul dedim nasıl ban yemıyorsunuz? çünkü hile undetected dediler bu hileyi biliyorsan yada bulursan paylaşsan çok sevinirim :)

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
15
gönül rahatlığıyla diyorsunda kaç para verdik eyw denicem bir şeyde soracağım oyunda çok hileci görüyorum ve nedense hepside türk bunlar bir hile kullanıyor ama ne olduğunu bilmiyorum istedikleri arabaları spamlatıyorlar, ışınlanıyorlar kısacası herşeye erişe biliyorlar kısaca bir şey söyleyeyim bir kişi geldi onlinede gelip beni öldürdü çok sinirledin küfür ettim, oda bana s*kerim dedi, gel siklan dedim ama daha hile olduğunu bilmiyordum bir baktım adam geldi s*kti nereye gittiysem adam s*kme pozisyonunda arkadan geliyordu ve bunlar ban yemiyor ban riski 0 mış. hile fix yesin yeni yemiyorlar yeni sürümü çıkıyormuş. adama hilenin adını söyle dedim dediki kendin araştır bul dedim nasıl ban yemıyorsunuz? çünkü hile undetected dediler bu hileyi biliyorsan yada bulursan paylaşsan çok sevinirim :)

Bahsettiğiniz Hile Paylaştığım Hile :D Hile Özeliklerinde " Attach Violate " Özelikliğini Açarsanız Adamın Arkasına Geçerek Aşağıda Göstermiş Olduğum Gibi Pozisyona Geçirir :D Yani Bu Özelikliği Açarak Dersiniz ki Sizi Zikerim Zikemessin Diyecek ve Bunu Açıp Zikersiniz ve Adam Şok Olur :D

WQ1VaY.jpg

Ultra Üye
Ödüller
8
Bahsettiğiniz Hile Paylaştığım Hile :D Hile Özeliklerinde " Attach Violate " Özelikliğini Açarsanız Adamın Arkasına Geçerek Aşağıda Göstermiş Olduğum Gibi Pozisyona Geçirir :D Yani Bu Özelikliği Açarak Dersiniz ki Sizi Zikerim Zikemessin Diyecek ve Bunu Açıp Zikersiniz ve Adam Şok Olur :D

WQ1VaY.jpg
Valla aynı pozisyon hocam yarın ilk iş denicem işallah ban yemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.