dostum fps olarak değil karşımdaki npcler donuyor oyun +300 fps oynuyorum göreve girerken karşıdaki npc bi cümle konuşuyor sonra hareketsiz kalıyor michealdada tepedeki beyaz saray gibi bi yerde bi adamla konuşma var b simgesi ona gidiyorum ondada aynı adamın yanına gidiyorum bi kelam konuşuyor oda donuyor ne oldu anlamadım çözümünüde bulamadım hiçbiyerdeGTA V veya diğer oyunlarda görevlerin takılması genellikle birkaç farklı nedenle olabilir. İşte bu tür sorunları çözmek için bazı genel öneriler:
Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse veya daha fazla teknik yardıma ihtiyacınız varsa, Rockstar Games'in resmi destek kanallarından destek alabilirsiniz. Oyun geliştiricisinin destek ekibi, özel durumlar için daha fazla yardım sağlayabilir.
- Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin: GTA V'in çalışması için gereken minimum sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun. Özellikle işlemci, RAM ve ekran kartı gereksinimleri önemlidir.
- Güncellemeleri Kontrol Edin: Oyunun ve grafik sürücülerinin en son güncellemelerinin yüklü olduğundan emin olun. Güncellemeler, oyun performansını ve kararlılığını artırabilir.
- Oyun Dosyalarını Doğrula: GTA V Launcher üzerinden oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları tespit ederek düzeltebilir.
- Arka Plan Uygulamalarını Kapatın: Oyun sırasında arka planda çalışan uygulamalar performansı etkileyebilir. Tarayıcılar, indirme yöneticileri gibi uygulamaları kapatın veya arka plan işlemlerini azaltın.
- Grafik Ayarlarını Düşürün: Grafik ayarlarını düşürerek oyun performansını artırabilirsiniz. Özellikle düşük FPS alıyorsanız, grafik ayarlarını optimize etmek önemlidir.
- Sıcaklık Sorunları Kontrol Edin: Bilgisayarınızın aşırı ısınma sorunu yaşamadığından emin olun. Aşırı sıcaklık, performans düşüklüğüne ve oyunun takılmasına neden olabilir.
- GTA V Topluluk Forumlarını Kontrol Edin: Benzer sorunları yaşayan diğer kullanıcıların çözüm önerilerini GTA V topluluk forumlarında veya destek sitelerinde araştırabilirsiniz.
sistem gereksiniminden değil +300 fps oynuyorum karşıdaki npc karakterler takılıyorsistem gereksinimden olabilir birde gelişmiş seçeneklerden gölge yükleme ayarını kısabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?