3 Ocak 2021 #1 juba81 Onaylı Üye Katılım 10 Nis 2017 Mesajlar 62 Tepki puanı 3 Ödüller 8 9 HİZMET YILI online de uçan motorla geziyordum hilenin biri benim ismimi kullanarak herkesi öldürüyordu mod menüsüyle yapılıyormuş ban yer miyim
online de uçan motorla geziyordum hilenin biri benim ismimi kullanarak herkesi öldürüyordu mod menüsüyle yapılıyormuş ban yer miyim
3 Ocak 2021 #2 Taner5050 T Uzman Üye Katılım 3 Şub 2016 Mesajlar 290 Tepki puanı 20 Ödüller 7 10 HİZMET YILI dostum aynı şeye bende denk geldim merak ettiğim şu buranın sunduğu hile ban yediriyor mu risk var mı kullanmadan önce bunu bilmek istiyorum
dostum aynı şeye bende denk geldim merak ettiğim şu buranın sunduğu hile ban yediriyor mu risk var mı kullanmadan önce bunu bilmek istiyorum
3 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 juba81 Onaylı Üye Katılım 10 Nis 2017 Mesajlar 62 Tepki puanı 3 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Taner5050' Alıntı: dostum aynı şeye bende denk geldim merak ettiğim şu buranın sunduğu hile ban yediriyor mu risk var mı kullanmadan önce bunu bilmek istiyorum Genişletmek için tıklayın ... ban yedinmi knk buranın hilesini bilmiyorumda chat engine ile yapılıyormuş
Taner5050' Alıntı: dostum aynı şeye bende denk geldim merak ettiğim şu buranın sunduğu hile ban yediriyor mu risk var mı kullanmadan önce bunu bilmek istiyorum Genişletmek için tıklayın ... ban yedinmi knk buranın hilesini bilmiyorumda chat engine ile yapılıyormuş
3 Ocak 2021 #4 killingforgemn K Onaylı Üye Katılım 25 May 2019 Mesajlar 58 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 25 7 HİZMET YILI inanın aynı konuyu bende şimdi bakıyordum şimdi gta da ucuz oyun değilki hileyi denemek için ban yemek saçma olur açıkçası
inanın aynı konuyu bende şimdi bakıyordum şimdi gta da ucuz oyun değilki hileyi denemek için ban yemek saçma olur açıkçası
3 Ocak 2021 Konuyu başlatan #5 juba81 Onaylı Üye Katılım 10 Nis 2017 Mesajlar 62 Tepki puanı 3 Ödüller 8 9 HİZMET YILI killingforgemn' Alıntı: inanın aynı konuyu bende şimdi bakıyordum şimdi gta da ucuz oyun değilki hileyi denemek için ban yemek saçma olur açıkçası Genişletmek için tıklayın ... knk cheat engine olanda yenmez bence çünkü araba satıyorsun oyunun pek anlayacağını sanmam
killingforgemn' Alıntı: inanın aynı konuyu bende şimdi bakıyordum şimdi gta da ucuz oyun değilki hileyi denemek için ban yemek saçma olur açıkçası Genişletmek için tıklayın ... knk cheat engine olanda yenmez bence çünkü araba satıyorsun oyunun pek anlayacağını sanmam
3 Ocak 2021 #6 OğuzYolcu Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 357 Çözümler 7 Tepki puanı 69 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Yeme ihtimalin var report yersen. Tavsiyem bir daha böyle bir şey ile karşılastıgında sunucu değişmen.
Yeme ihtimalin var report yersen. Tavsiyem bir daha böyle bir şey ile karşılastıgında sunucu değişmen.
3 Ocak 2021 #7 rigellion R Üye Katılım 8 Nis 2020 Mesajlar 15 Tepki puanı 0 6 HİZMET YILI reporttan yiyebilirsin belki.
4 Ocak 2021 Konuyu başlatan #8 juba81 Onaylı Üye Katılım 10 Nis 2017 Mesajlar 62 Tepki puanı 3 Ödüller 8 9 HİZMET YILI OğuzYolcu' Alıntı: Yeme ihtimalin var report yersen. Tavsiyem bir daha böyle bir şey ile karşılastıgında sunucu değişmen. Genişletmek için tıklayın ... değiştirmeye çalıştımda öldüğüm için ekran kapanıp duruyordu yersemde sağlık olsun
OğuzYolcu' Alıntı: Yeme ihtimalin var report yersen. Tavsiyem bir daha böyle bir şey ile karşılastıgında sunucu değişmen. Genişletmek için tıklayın ... değiştirmeye çalıştımda öldüğüm için ekran kapanıp duruyordu yersemde sağlık olsun
6 Ocak 2021 #9 puslualperen P Üye Katılım 21 Eyl 2018 Mesajlar 23 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 41 7 HİZMET YILI ban yersin kendine iyi bakın
7 Ocak 2021 #10 cankutay93 C Onaylı Üye Katılım 23 Ara 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 3 Yaş 33 5 HİZMET YILI Report yersen kesinlikle yersin benim arkadaşım kullanıyordu iki haftaya banlandı bulaşmaya gerek yok
Report yersen kesinlikle yersin benim arkadaşım kullanıyordu iki haftaya banlandı bulaşmaya gerek yok
8 Ocak 2021 #11 lucifer122 L Üye Katılım 29 Ara 2020 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI Genelde sitede paylaşılan hilelerden ban yeme sebebi biri seni reportaladığında gerçekleşiyor. Haddiyle hileyi kullanırsan bir sorun olmaz.
Genelde sitede paylaşılan hilelerden ban yeme sebebi biri seni reportaladığında gerçekleşiyor. Haddiyle hileyi kullanırsan bir sorun olmaz.
8 Ocak 2021 #12 giratina97 G Onaylı Üye Katılım 1 Eyl 2017 Mesajlar 98 Tepki puanı 8 Ödüller 6 Yaş 29 8 HİZMET YILI kanka report yersen ban yiyebilirsin aslında gtanın sistemi çok değişik bir türlü anlam veremiyorum
8 Ocak 2021 #13 Dredly D Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 38 Tepki puanı 1 Yaş 26 5 HİZMET YILI yemezsin ya