steam kullaniyorsan steama gir ve gta 5 tıkla sonrasında ise güncelestir var oraya tıkla eger steam kulanmıyorsan güncel bir siteden tekrar indirmen lazım
kardeşim torrent indirdim diyorum bana hala steam diyorsunsteam kullaniyorsan steama gir ve gta 5 tıkla sonrasında ise güncelestir var oraya tıkla eger steam kulanmıyorsan güncel bir siteden tekrar indirmen lazım
programı söylesene o zaman ? yardımcı olmayacak yorumlar yapmayıngüncelemek icin ekstra bi programlari var bildigim kadariyla
tek güncellemek yerine 1.3 te kaldıysan diyelim 1.4 .1.5 gini hafif haiff patch veya crackler kurarark çıkmaya çalışÖncelikle yanlıs kategoride açtıysam affola bulamadım kategoriyi.
Oyunu torrentten indirdim(61 GB) ve oyunun orijinal sürümüne göre bayağı eksik araçlar itemler vs. bunu sıkıntı çıkmadan nasıl güncellerim ?Mesela bir sitede v 1.33 update buldum benim versiyon 1 diyelim direk ona güncellersem sıkıntı yaşar mıyım ?
Boş yorum atanları reportluyorum.
steam olsa zaten kendısı otamatık guncellersteam kullaniyorsan steama gir ve gta 5 tıkla sonrasında ise güncelestir var oraya tıkla eger steam kulanmıyorsan güncel bir siteden tekrar indirmen lazım
Bro ben satın aldım 88 gb dosya boyutu yine de crackli gibi çoğu item araba vb. eksik sanırım satın almak gerekiyo güncellemeleriÖncelikle yanlıs kategoride açtıysam affola bulamadım kategoriyi.
Oyunu torrentten indirdim(61 GB) ve oyunun orijinal sürümüne göre bayağı eksik araçlar itemler vs. bunu sıkıntı çıkmadan nasıl güncellerim ?Mesela bir sitede v 1.33 update buldum benim versiyon 1 diyelim direk ona güncellersem sıkıntı yaşar mıyım ?
Boş yorum atanları reportluyorum.
tam olarak 88 gbOyun şuan 80gb üstüydü yanlış hatırlamıyorsam torrent indirdiğin için online giremezsin ve güncellemede bi işine yaramaz
Kanka 88gb online ile birlikte gelen güncellemeler oyun normalde daha az ama işte bu arkadaş bilmiyor güncellemenin hikaye moduna geldiğini sanıyortam olarak 88 gb
bak bunu bende bilmiyordumKanka 88gb online ile birlikte gelen güncellemeler oyun normalde daha az ama işte bu arkadaş bilmiyor güncellemenin hikaye moduna geldiğini sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?