Onaylı Üye
meraba guys yıllar önce bi tane epic games hesabı almıştım bi sanal arkadaştan içinde baya bi oyun var fakat oyunlar hep illegal alınmış GTA V online felan girsem sıkıntı yaşar mıyım ?
bence yaşamazsınmeraba guys yıllar önce bi tane epic games hesabı almıştım bi sanal arkadaştan içinde baya bi oyun var fakat oyunlar hep illegal alınmış GTA V online felan girsem sıkıntı yaşar mıyım ?
2.5K değerinde oyun var fakat 1 tl bile ödenmediİllegal alınmıştı derken ?
dönüş yok diyorsunuz hocam anladımhesapda varsa bir sorun yaşamazsınız hocam illegal legal iş bitmiş
anladım ben olayı2.5K değerinde oyun var fakat 1 tl bile ödenmedi
Post automatically merged:
dönüş yok diyorsunuz hocam anladım
yöntemi ismini vs bilmiyorum bugla bişeyler yapıyordu sanırsamBahsettiğin illegal yöntem yaygın olan card!ng muhabbeti ile alınmış ise çoktan o hesabın kapatılıp oyun iadesi gerçekleşmesi lazımdı zaten. Şuana kadar bir şey olmamış. Bu saatten sonrada olmaz merak etme. İş işten geçmiş ise keyfini çıkarmalısın.
Dipnot: Bu tür muhabbetlere girmemeni öneririm. İllegal olan hiçbir şey senin sicilinden veya hayati özgürlüğünden önemli değil dostum. Oyun hesapları vesaire bunların yargılaması yapılmayabilir ama yine de sağlam toprağa basıp illegal olan her şeyi elinin tersiyle itmelisin.
nayır sanırsamillegal dediğin çalntı kartla falanmı alınmış hocam oyunlar?
Bedavadan oyun alabileceğin bir bug falan yok. Sanal ortamda satın alma işlemi direkt olarak pos ödemelerine bağlıdır. Bunun herhangi bir bugu veya method sistemi bulunmamakta. Bir şey paralıysa, para vermek zorundasındır. Senin bu arkadaşında başkasından yararlanarak yapmış belli ki.yöntemi ismini vs bilmiyorum bugla bişeyler yapıyordu sanırsam
Post automatically merged:
nayır sanırsam