21 Ocak 2024 #1 GHOSTTT33 Live to die 💎axii Süper Üye Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 663 Çözümler 9 Tepki puanı 49 Ödüller 7 Yaş 23 Sosyal 7 HİZMET YILI Gta Online da hileler ile kıyafet değiştirebiliyoruz fakat bunu yapabilmek için json uzantılı kıyafet kodları oluyor elinde bu tür kıyafet paketi olan varsa yorumlar kısmında verebilir mi veya paylaşılan bir yer var ise söylerseniz sevinirim
Gta Online da hileler ile kıyafet değiştirebiliyoruz fakat bunu yapabilmek için json uzantılı kıyafet kodları oluyor elinde bu tür kıyafet paketi olan varsa yorumlar kısmında verebilir mi veya paylaşılan bir yer var ise söylerseniz sevinirim
21 Ocak 2024 #2 hakanbaba66 H Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 60 Tepki puanı 1 Yaş 21 2 HİZMET YILI ya aslında youtubeda var fakat linkini bulamadım youtube arama motorundan bulabilirsni
21 Ocak 2024 Konuyu başlatan #3 GHOSTTT33 Live to die 💎axii Süper Üye Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 663 Çözümler 9 Tepki puanı 49 Ödüller 7 Yaş 23 Sosyal 7 HİZMET YILI hakanbaba66' Alıntı: ya aslında youtubeda var fakat linkini bulamadım youtube arama motorundan bulabilirsni Genişletmek için tıklayın ... oralar da bulamadığım için burada yardım istiyorum ya
hakanbaba66' Alıntı: ya aslında youtubeda var fakat linkini bulamadım youtube arama motorundan bulabilirsni Genişletmek için tıklayın ... oralar da bulamadığım için burada yardım istiyorum ya