Free olanlar paralıların yanından geçemez dostum free olanlar 1-2 gün içinde banlatıyor paralı olanlar banı nerdeyse engelliyor 1-2 yıl hileli oynayanlar nasıl banlanmıyor sanıyorsun sen bi free kullanıp sonra paralı kullan anlarsın arada ki farkı en basiti free menu kullanırken adamlar kafana deniz altı koyunca oyunum çöktü diye sinir krizine giriyorsun ama paralıda hem seni koruyor hem sen istediğine koyabiliyorsun
Yimura Menu aylardır banlatmıyor. ( Benim bildiğim çıktığından beri)
Kiddions Menu senelerdir bu piyasada en az 3 4 senedir vardır banlattığını görmedim para hilesi yapmadığın sürece dostum.
Free olanlar banlatıyor diyipde millete yalan savurma burda. Biz bu işe pazartesi girmedik senelerdir bu işin içindeyiz neyin ne olduğunu biliyoruz çok şükür.
Kafana deniz atı koyuyolar demişsin. Yimura menu bu tür şeyler için koruması var kimse oyununu crashliyemiyor kafana birşey yapıştıramıyor. Yimura menunun yapılmasının amacı zaten bu toxic hilecilere karşı koruma amacı olması. Kullansaydın bilirdin.
Senin anlattığın hilenin özelliklerinden dolayı paralı olduğunu söylesen hadi bi nebze tamam dicem ama 1400 TL lik bir özellik farkı olacağını sanmıyorum free mod menulerle arasında.