kanka olayı yanlaşın alnadın sanırsam epic gamesten indircem online 105 gb ama bunu hardiske kurucam pc de yavaşalma olurmu yani c diskindeki oyunlarda fps düşüsü olurmu özeliklerim105 gb gta 5 varmı ya bendeki gta 5 taş çatlasın 65 gb
sistem özellikleri yazarsan yardımcı olabiliriz dostum
4 gb Kingston 2 gb ekran kartın varsa orta ayarlarda oynarsın
sistem özelliklerini yazarsan hangi ayarlarda oynayabileceğini söyleyebilirim dostum.
ssdin varsa ssd ye kurman daha iyi olur onun dışında hdd ye kurarsan normal performansın da açar oyunu
ssd'ye atarsan pc de yavaşlama olmadan kullanabilirsinkanka olayı yanlaşın alnadın sanırsam epic gamesten indircem online 105 gb ama bunu hardiske kurucam pc de yavaşalma olurmu yani c diskindeki oyunlarda fps düşüsü olurmu özeliklerim
gtx 1660 süper 6 gb
i5 9400f 6 çekirdek
8gb ram 2667 mhz
260 gb ssd
500 gb hdd
dostum yarın sabah indirince dc den bana ayar konusunda yardımcı olurmusunssd'ye atarsan pc de yavaşlama olmadan kullanabilirsin
50-55 fps 100 hz görüntü ayarında oynayabilirsin ekran kartından 4gb kullanarak
işlemcin zaten güçlü gtx 1600'da 4gb kadar zorlanmadan grafik ayarı yaparsan
kasma ve fps düşüşü yaşamazsın dostum oyun içi ayarını da yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmaz.
olur dostumdostum yarın sabah indirince dc den bana ayar konusunda yardımcı olurmusun
Yapmaz büyük bi ihtimalle yapilirsa maximum dde yapabilir ama cde yapicagini pek sanmamÖncelikle Merhaba Arkadaşlar Pc bügün 105 gb Gta V indirmeyi Düşünüyorum D diskine kurucam ama aklımdaki soru pcm yavaşlarmı gta v indirdikten sonta ( Örenğin c klasöründeki pubg mobile fps düşüşü yaparmı) yani oyunlarda fps düşüsü olurmu 105 gb indirme yapsam
1 -2 fps de olsa bilgilendirirseniz sevinirim
Pc özelliklerin yetiyorsa gerekli çözünürlüklerde oynadığında kasmaz kasacak bi pcn var ama oynamak istiyorsan en düşüklere al kasa kasa oyna yetmiyorsaÖncelikle Merhaba Arkadaşlar Pc bügün 105 gb Gta V indirmeyi Düşünüyorum D diskine kurucam ama aklımdaki soru pcm yavaşlarmı gta v indirdikten sonta ( Örenğin c klasöründeki pubg mobile fps düşüşü yaparmı) yani oyunlarda fps düşüsü olurmu 105 gb indirme yapsam
1 -2 fps de olsa bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?