GTA V'e Liberty City ekleniyor! ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
9zQb8.jpg
    ​

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]GTA IV haritası Liberty City, GTA V için geliyor. GTA V'in haritasını ikiye katlamaya şimdiden hazır olun çünkü inanılmaz bir oyun alanı bizleri bekliyor.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]GTA V için inanılmaz bir mod geliyor. OpenIV aracını bizlerle buluşturan ekip, şimdi koca bir şehri GTA V'e aktarıyor.[/FONT]

Mod desteği ilk geldiğinde GTA 4'ün sevilen baş kahramanı Niko Bellic GTA 5 için uyarlanmıştı. Şimdi ise tüm Oyunun uyarlanma vakti geldi.

Mod ekibi gözünü GTA IV'ün haritası olan Liberty City'ye dikmiş durumdalar. Mod hazır olduğunda, koca bir oyun alanı GTA 5 oyuncuları için açılmış olacak.

Open IV sistemine göre, Liberty City'ye gidebilmeniz için iki oyunun da bilgisayarınızda kurulu olması gerekecek. 

​

Elbette en merak ettiğimiz şey, Liberty City'nin nasıl aktarılacağı oluyor. Eski hali ile mi gelecek, yoksa GTA 5 oyun motoruyla yeniden mi hazırlanacak?

Mod ekibi minik bir tanıtım fragmanı ile detayların yakın zamanda geleceğini doğruladı. Bakalım neler olacak?

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]__________________[/FONT]

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
efso olur diyorum başka bişi demiyorum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
yav ne kadar çok konu kasıyorsun yav hepside bunlar az başka bişe yap hergun 2 3 tane konu açıyorsun

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Gta 5 Guzel Bır sey Yapıyor Ve sız Konu kasma Dıyorsunuz Gta 6 Cıksa Haberınız Olmayacak.Qweada

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
celal15' Alıntı:
yav ne kadar çok konu kasıyorsun yav hepside bunlar az başka bişe yap hergun 2  3 tane konu açıyorsun

Hergün ? Hergün ne lan adam 3 gündür banliydi daha yeni bani kalkdi neyin kafasini yasiyorsun sen hergün gunde 2.3 tane konu aciyorms

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...