kardş fps düşmesi oluyorsa pc in çöptür veya
vürüs girmiş olabilir bende ayni sorunu yaşiyordum 5-10 dakkika oynayinca
fps düşmeleri oluyordu pc sıfırladim şimdi hiç kasma olmuyor
Güzel kardeşlerim ne güzel yazmışsınız eyvallahtrojen yemıssın format at eger hala devam edıyo ıse donanımsal degısıklık yap.
gta 5 den iyi oyun oynamıs gıbı konusuyorsun gta 5 den iyi oyun oynayıp kasmayıpda sadece gta 5 demı kasıyor?Güzel kardeşlerim ne güzel yazmışsınız eyvallahda format atalı 2 gün oluyor formattan önce de böyleydi formattan sonra da böyle. Diğer hiçbir oyunda kasma takılma donma sorunu yok. sorun sadece bu oyunda
Aga sen oyun görmemişsin galiba. Piyasada gta 5ten daha iyi onlarca oyun var gta mi kaldı artıkgta 5 den iyi oyun oynamıs gıbı konusuyorsun gta 5 den iyi oyun oynayıp kasmayıpda sadece gta 5 demı kasıyor?
turkıye ımkanları ila gta 5 den fazlasını alacagını sanmam alsan bıle turkıyede daha guclu oyunu kaldırıcak bılgısayar yok dıe bılıyorumAga sen oyun görmemişsin galiba. Piyasada gta 5ten daha iyi onlarca oyun var gta mi kaldı artık
yada soyle bıseyde olabılır rat yemıs olabılırsın bırı senle dalga gecıyor. 2. ihtimal ise oyunda hile kullanıyosan yani mod dll ınject vb ondanda kasma yapabilir.Aga sen oyun görmemişsin galiba. Piyasada gta 5ten daha iyi onlarca oyun var gta mi kaldı artık
Sen sorunu anlamamışsın dostum eyvallahyada soyle bıseyde olabılır rat yemıs olabılırsın bırı senle dalga gecıyor. 2. ihtimal ise oyunda hile kullanıyosan yani mod dll ınject vb ondanda kasma yapabilir.
Dostum grafik ayarlarıyla veya donanımla alakalı değil zaten ilk girdiğimde 15-20dk sıfır kasmayla sıkıntısız oynuyorum. Dediğim kasmalar birden giriyor yani yavaş yavaş da değilÖhm bana kalırsa rat değil oyunlarda özellikle Open World oyunlarında hele GTA5 de mekandan mekana detaylar fark ediyor büyüklük vs yani A bölgesi 100 m ise kasmaz B bölgesi 120 m ise kasar gibisinden renderliyor ona görede ram yiyor sana önerim yapabiliyorsan grafikleri eenn düşüğe al baktın hala kasıyor son çare grafikleri 16 bit yapmak umarım destekliyordur ama 16 bit yaptığında uğraşsanda kastıramazsındonanım bilgini alabilirmiyiz ekran vs
direxct 9 düşür en son ayar o ekran çözünürlüğüde biraz düşür kasma yapmaz daha@#DarkPhoenix Zaten öyle reis çok net yazmışsın da
Keşke donanımını bir yazsanda anlasak örneğin 2gb ram vsDostum grafik ayarlarıyla veya donanımla alakalı değil zaten ilk girdiğimde 15-20dk sıfır kasmayla sıkıntısız oynuyorum. Dediğim kasmalar birden giriyor yani yavaş yavaş da değil
Eyvallah reis ben ekran çözünürlüğünü düşürmeyi akıl edememişim tüm sorunum çözüldü şimdi. Aaah ahh şu zeka bizde olsadirexct 9 düşür en son ayar o ekran çözünürlüğüde biraz düşür kasma yapmaz daha
Kardeşim 8gb ram i3 6100 işlemci ve işlemcinin dahili hd530 gpu su var. Sıkıntı zaten oyunun kasması değil sonradan kasmasıKeşke donanımını bir yazsanda anlasak örneğin 2gb ram vs
anladım demekki senin sorunun bunlardan gelmiyor peki arkaplanda çalışan uygulamalar sorun edebilirmi bazen oluyor buEyvallah reis ben ekran çözünürlüğünü düşürmeyi akıl edememişim tüm sorunum çözüldü şimdi. Aaah ahh şu zeka bizde olsa
Kardeşim 8gb ram i3 6100 işlemci ve işlemcinin dahili hd530 gpu su var. Sıkıntı zaten oyunun kasması değil sonradan kasması
Önemli olan ekran kartı hem zaten antisoptik 16 işte gölge kalitesi full çözünürlük 1900 x felan değil 1366 ve antisoptik i de 0 yap mesela düşür ne varsa . benim laptop kaldırıyor hem anlayana öyle ayarlar varki gta5 i hayli hayli oynarsın senin sorun çözünürlük düşürmemek sanırımEyvallah reis ben ekran çözünürlüğünü düşürmeyi akıl edememişim tüm sorunum çözüldü şimdi. Aaah ahh şu zeka bizde olsa
Kardeşim 8gb ram i3 6100 işlemci ve işlemcinin dahili hd530 gpu su var. Sıkıntı zaten oyunun kasması değil sonradan kasması
Güzel kardeşim konuyu mu takip etmiyorsun acaba diye tekrar yazayım. Bilgisayarımın özellikleri gta 5i oynatmak için gayet yeterli. Ayarları da en düşüğe çekince yer yer 40fps civarında oynuyorum fakat 15-20 dk sonra sebebini anlamadığım bir şekilde kasmalar giriyor oyundan çıkıp tekrar girdiğimde düzeliyor ama yine tekrardan 20dk sonra kasmaya başlıyor. Yani ayar düşür çözünürlük düşür gibi ultra mega zeka gerektiren şeyleri yaptım zatenÖnemli olan ekran kartı hem zaten antisoptik 16 işte gölge kalitesi full çözünürlük 1900 x felan değil 1366 ve antisoptik i de 0 yap mesela düşür ne varsa . benim laptop kaldırıyor hem anlayana öyle ayarlar varki gta5 i hayli hayli oynarsın senin sorun çözünürlük düşürmemek sanırım
Bütün her şeyi kontrol edip sıkıntısız bir şekilde giriyorum. Kardeşim yazdıklarımı iyi okur musun. Arkaplanda bir uygulama çalışsa zaten ilk girdiğimde kasar. İlk girdiğimde kasmıyor sonradan kasmaya başlıyor diyorumanladım demekki senin sorunun bunlardan gelmiyor peki arkaplanda çalışan uygulamalar sorun edebilirmi bazen oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?