Onaylı Üye
gta 6 gelio ondan free oldu epic gamesdeBeyler epic games gta5i ücretsiz verdi biliyosunuzdur. Oyunu indirdim %60 gibi bi orana geldi ben uyurken bilgisayarı kapatmışlar. Tekrar launcher a girdiğimde bütün indirmeler gitmiş yani en baştan başladım indirmeye. Oyunu indirirken bilgisayarı ve launcher ı asla kapatmamalısınız. Sizde bu sorunu yaşamayın diye yazıyorum.
Onu da kapatan zaten bilgisayarı yeni almıştır ve bilmiyordur hiçbirşeyBeyler epic games gta5i ücretsiz verdi biliyosunuzdur. Oyunu indirdim %60 gibi bi orana geldi ben uyurken bilgisayarı kapatmışlar. Tekrar launcher a girdiğimde bütün indirmeler gitmiş yani en baştan başladım indirmeye. Oyunu indirirken bilgisayarı ve launcher ı asla kapatmamalısınız. Sizde bu sorunu yaşamayın diye yazıyorum.
neden öldü ?indirmeyin beyler boşuna öldü oyun
Gta 6 2022 ye kadar anca gelir. Yani daha dolu dolu 2.5 senemiz var.gta 6 gelio ondan free oldu epic gamesde
Evet kütüphaneye alma seçeneğin mevcut, oyun 94 gb.epic games'de oyunu kütüphaneye ekleme diye bir şey yokmu oyunu şuan indirebilecek bir durumda değilim ücretsiz oluşu ayın 21ine kadar sürecekmiş yani ozamana kadar düzgün bir wifi bukmalıyım birde indiren arkadaşlar toplam kaç gb indiriyor bilgilendirirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?