GTX 1050Tİ Elektrik Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
keşke çalışdığına dair güncel tarihli bir video ısdeseydınız belkı kart sağlamdır ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aldığın yer siteyse destekten ulaş ve dava et

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
biz tamir işlerini yapıyoruz yüzde 50 diyorsa kolpa atıyordur benim direkt bizzatihi tespitim 4 cihazdan biri sadece olamıyor ya da masrafına değmiyor daha profesyonel birilerine götürmeni tavsiye ederim

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum kesin yaparım diyen bi tamirciye gönder

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eğer PSU'da bir sorun yoksa sorun anakartta da olabilir. Kırılma yanık parça olmasa bile farklı bir sorun yaşanmış olabilir. Tavsiyem daha da farklı sonuçlar yaşamadan önce servise götürmeniz olur. Ayrıca bir ihtimalle sorun evinizin elektrik tesisatında da olabilir reis

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
önemli olan çip çipinde sıkıntı yoksa tamır olur.bana ekran kartında güç besleme arızası var gibi geldi hocam.kaça aldın o bozuk kartı

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun 2. el ürünlerde siteye yaz veya onu yap bunu yap diyen arkadaşlar acaba bunları yapmışlar mı?
2. el ürünlerde sözleşmeli alım yapmadığınız sürece hiçbir hakkınız yok kardeşim ne dava açabilirsiniz nede herhangi bir şey yapabilirsiniz en fazla soğuk su içebilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Reis kararsız olan bir yere gönderme tamire biraz daha araştır mutlaka çıkacaktır yaparız hallederiz diyen birisi

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Chipsetleriniz de bir problem olabilir, Garanti kapsamında ise garantiye gönderin değilse yine de yetkili bir teknik servise gönderin ve rapora bakınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...