VerifySpoof
Süper Üye
islemciyi ilede i7 ile degistiricem suanlık ona bakıyorum benı mekran kardım directx desteklemiyormus bu hilede opengl desteklemıyor oyuzden tam ekranda acılmıyor ondan dolayı 1080 i baska oyunlar ıcınde alacam1080 Takmak zorunda değilsin. Ayrıca zaten Q1'11 bir işlemciye 1080 takman biraz.. Küfür gibi olur. Kısacası soruna cevap vereyim. Evet 1080 OpenGL+ desteği var fakat senin problemin OpenGL ile ilgili değildir diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem. İyi günler.
250 wat yetmezmi 500 alırım olmadı1080 alacağına kasa topla pubg'de hile yapmak için değmez sistem darboğazı bırak 1080'i taşıyamaz diye düşünüyorum .
220 watmıs pardonislemciyi ilede i7 ile degistiricem suanlık ona bakıyorum benı mekran kardım directx desteklemiyormus bu hilede opengl desteklemıyor oyuzden tam ekranda acılmıyor ondan dolayı 1080 i baska oyunlar ıcınde alacam
Post automatically merged:
250 wat yetmezmi 500 alırım olmadı
bu arada internet sitelerinde benim powerin aynısı 500 wat yazıyor fakat bende voltage 220 yazıyor sebebi nedir aynı model aynı marka herseyı aynı hatta aldıgım sıtede 500 yazıyor bende 220 yazıyorislemciyi ilede i7 ile degistiricem suanlık ona bakıyorum benı mekran kardım directx desteklemiyormus bu hilede opengl desteklemıyor oyuzden tam ekranda acılmıyor ondan dolayı 1080 i baska oyunlar ıcınde alacam
250 wat yetmezmi 500 alırım olmadı
220 watmıs pardon
dedigimi anlıyorsan cevaplarmısın pl-9263 modeli 500 wt ama kasada 220 wt yazıyor sebebı nedır ? 1080 kaldıramaz dıorlarPubgde hileyi max 2 hafta kullanırsın legit oynarsan arkadaşın dediğine katılıyorum bencede değmez
ben zaten pubg için degil sadece sordum bide 3 dür soruyorum yukarda bıseyı bakarsan sevınırımHile ile oynaman saçma zaten muhtemelen Real hesabın sırf hile için zaten ban yiyeceksin hem hesabından olacaksın hem parandan hemde sistemine 1080 aldığınla kalacaksın git sistem topla daha iyi .
Ben Cinli bir arkadasimdan onun onerisiyle MECHREVO marka bi laptop siparis ettim ama markayi cok iyi bilmiyorum. Bilgisi olan var mi ? ozellikleri : MECHREVO X9Ti-R 17.3 inçlik oyun dizüstü bilgisayarı (i7-9750H 2.6 ghz - ram ddr4 16GB 2666 - 512 ssd + 1Tb - ekran karti RTX2060 144Hz - mekanik klavye vs )
Markayı s.kt.r et özellikleri muhteşem.tam kurları hesaplamadım ama max 1400 dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?