super daha performanlıMerhaba arkadaşlar, yakın bir tarihte yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. yakınımdaki esnaflara sorduğumda gtx 16 serisini önerdiler bende en uygun 1660 s buldum, bu ekran kartını kullanan var mı veya aynı seviyelerde başka bi kart önerebilecek varsa önerilerini bekliyorum. (bütçe 1 2 oynayabilir geniş kapsamlı olabilirsiniz)
knk ben super kullanıyorum bana gore 1660 super performans açısından daha iyiMerhaba arkadaşlar, yakın bir tarihte yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. yakınımdaki esnaflara sorduğumda gtx 16 serisini önerdiler bende en uygun 1660 s buldum, bu ekran kartını kullanan var mı veya aynı seviyelerde başka bi kart önerebilecek varsa önerilerini bekliyorum. (bütçe 1 2 oynayabilir geniş kapsamlı olabilirsiniz)
1060 süper yerine 1060TI al benceMerhaba arkadaşlar, yakın bir tarihte yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. yakınımdaki esnaflara sorduğumda gtx 16 serisini önerdiler bende en uygun 1660 s buldum, bu ekran kartını kullanan var mı veya aynı seviyelerde başka bi kart önerebilecek varsa önerilerini bekliyorum. (bütçe 1 2 oynayabilir geniş kapsamlı olabilirsiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?