- Yasaklandı
-
Uzman Üye
GrandOfHackers' Alıntı:Eyw Hocam Güzel Proje Sizin Teamı Var ?
erenozen45' Alıntı:Helal olsun kardeş
Kardeş Bende Girebilirmiyim ?ExMarleyJR' Alıntı:GrandOfHackers' Alıntı:Eyw Hocam Güzel Proje Sizin Teamı Var ?
Evet Kardeşim
Kardeş Log Yememek İçin Yani Hileyi Açınca Atmasın Diye :dxwen' Alıntı:Bu bypass ne işe yarıyor . Bypass aktif edip ardından hack çalıştırsam ban yemeyecekmi yoksa
GrandOfHackers' Alıntı:Kardeş Bende Girebilirmiyim ?ExMarleyJR' Alıntı:Evet Kardeşim
GrandOfHackers' Alıntı:Kardeş Log Yememek İçin Yani Hileyi Açınca Atmasın Diye :dxwen' Alıntı:Bu bypass ne işe yarıyor . Bypass aktif edip ardından hack çalıştırsam ban yemeyecekmi yoksa
YTEragonWTF' Alıntı:isim sınırsız kalıcı oluyor değilmi
BozkurtTeam' Alıntı:Ulan bypass kodları alıntı
+ Şu güne kadar gelen geöen herkes bypass kodladı Vb.netle basit bu işler yani bişey yaptım sanma şu an en büyük lowluğu yapmışsın
eN SOLdaki kii hKNDA hiçbi fikrim yok 4 tane fotrafı koymusun
+ Arkamdan söven "ler" diyosun Kimsenin arkasından sövmem yüzüne söverim emin ol Kendi kendine triplere giriyosun koduumun lowu
Sövdüğümün en ufak kanıtını gel burda ss le bakiyim hadi senin gibi ananc değilim çünkü 6 aydır aynı lowsun
Neyse kendi hayal dünyanda Kudur seni kodumun lowu
BozkurtTeam' Alıntı:Ulan bypass kodları alıntı
+ Şu güne kadar gelen geöen herkes bypass kodladı Vb.netle basit bu işler yani bişey yaptım sanma şu an en büyük lowluğu yapmışsın
+ Arkamdan söven "ler" diyosun Kimsenin arkasından sövmem yüzüne söverim emin ol Kendi kendine triplere giriyosun koduumun lowu
Sövdüğümün en ufak kanıtını gel burda ss le bakiyim hadi senin gibi ananc değilim çünkü 6 aydır aynı lowsun
Bu konuda hak veriyorum sana daha yaz tatilinde çıkan cocuk millte kafa tutuyoSilverGrood' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Ulan bypass kodları alıntı
Ulan çocuk daha yaz tatilinde çıktın piyasaya burda millete laga luga yapma ,şükrüyü savunduğum fln yok bu aralarda çok gicigima gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?