- Yasaklandı
-
I'm the Boss
Ultra Üye
SilverGrood' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:alıntı uzamasın
Neyse kendi hayal dünyanda Kudur seni kodumun lowu
Ulan çocuk daha yaz tatilinde çıktın piyasaya burda millete laga luga yapma ,şükrüyü savunduğum fln yok bu aralarda çok gicigima gidiyorsun.
BozkurtTeam' Alıntı:SilverGrood' Alıntı:Ulan çocuk daha yaz tatilinde çıktın piyasaya burda millete laga luga yapma ,şükrüyü savunduğum fln yok bu aralarda çok gicigima gidiyorsun.
Yaw tmm sakin beyler bana giren çıan bişey yok sadece Ona sövenler çok ama tutup en çok benim resmi koymuş oruya Çorumlu ve diğerleri Her gün nsöverken sanki biz burda bişi yaptık 4 resim koymak nedir insaf muha koyim neyse Kimseyle bi alıp vermediğim yoksende ordan atarlanma kardeşim inan Şu forum kurulalı 1 - 2 sene oldu eskilerden olmasamda Yazın çıktı deme hakın yok bu forum olmadan önce ben vardım biyerlerde neyse Hadi allaha emanet kudurun siz
SilverGrood' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Yaw tmm sakin beyler bana giren çıan bişey yok sadece Ona sövenler çok ama tutup en çok benim resmi koymuş oruya Çorumlu ve diğerleri Her gün nsöverken sanki biz burda bişi yaptık 4 resim koymak nedir insaf muha koyim neyse Kimseyle bi alıp vermediğim yoksende ordan atarlanma kardeşim inan Şu forum kurulalı 1 - 2 sene oldu eskilerden olmasamda Yazın çıktı deme hakın yok bu forum olmadan önce ben vardım biyerlerde neyse Hadi allaha emanet kudurun siz
Ya 1-2 sene diyor kardeş boş yapma burda emin ol sen eskiden olsan ben seni görürdüm burda boş yapma
BozkurtTeam' Alıntı:SilverGrood' Alıntı:Ulan çocuk daha yaz tatilinde çıktın piyasaya burda millete laga luga yapma ,şükrüyü savunduğum fln yok bu aralarda çok gicigima gidiyorsun.
Yaw tmm sakin beyler bana giren çıan bişey yok sadece Ona sövenler çok ama tutup en çok benim resmi koymuş oruya Çorumlu ve diğerleri Her gün nsöverken sanki biz burda bişi yaptık 4 resim koymak nedir insaf muha koyim neyse Kimseyle bi alıp vermediğim yoksende ordan atarlanma kardeşim inan Şu forum kurulalı 1 - 2 sene oldu eskilerden olmasamda Yazın çıktı deme hakın yok bu forum olmadan önce ben vardım biyerlerde neyse Hadi allaha emanet kudurun siz
Boş Yapıyo Hala low Bozkurtcuk seniWhySperMachina' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Yaw tmm sakin beyler bana giren çıan bişey yok sadece Ona sövenler çok ama tutup en çok benim resmi koymuş oruya Çorumlu ve diğerleri Her gün nsöverken sanki biz burda bişi yaptık 4 resim koymak nedir insaf muha koyim neyse Kimseyle bi alıp vermediğim yoksende ordan atarlanma kardeşim inan Şu forum kurulalı 1 - 2 sene oldu eskilerden olmasamda Yazın çıktı deme hakın yok bu forum olmadan önce ben vardım biyerlerde neyse Hadi allaha emanet kudurun siz
Gelen geçene sataşıyosun lafını yiyip oturuyorsun.
Adama 6 aydır aynı lowsun diyorsun da adam 6 yıl veya 5 yıldır sanalda üstelik adam C++ kodluyor senin gibi VB.NET kodlamıyor saygı göstereceksin.
Her konuda çok boş yapıyorsun ayrıca.
Ayrıca küfür etmen durumunda güzel bir ban yiyeceksin dikkat et yorumlarına.
Bu forumdada 1-2 yıl olman da bir şey değiştirmiyor bunu da düşün.
BozkurtTeam' Alıntı:SilverGrood' Alıntı:Ya 1-2 sene diyor kardeş boş yapma burda emin ol sen eskiden olsan ben seni görürdüm burda boş yapma
eh be güzel kardeşim Tekini yzzünde kimlerle uraşıyom http://prntscr.com/ed550l
ulan Armazıda 4 ay filen fark var Ben seni göremiyodum o noolcak ??
Önemli olan bu değil İstersen bana yıllardır burda ol bişiy deyiştirmez tanınmadığın sürece gerçi oda bişey yok exmarleyi tanımayan yok mesela Gerek lowlukları olsun neyse onlar eskilerde kaldı sen niye zortluyosun yırtk donadan çıkar gibi neyse konu hakkında daha fazla konuşmuycam Kudurun siz Çomarlar Çomar family olarak hepiniz kudurun Hai bay bay boş yorum yapıpta Laf kalabalığı olmasın özelden konuşun
WhySperMachina' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Yaw tmm sakin beyler bana giren çıan bişey yok sadece Ona sövenler çok ama tutup en çok benim resmi koymuş oruya Çorumlu ve diğerleri Her gün nsöverken sanki biz burda bişi yaptık 4 resim koymak nedir insaf muha koyim neyse Kimseyle bi alıp vermediğim yoksende ordan atarlanma kardeşim inan Şu forum kurulalı 1 - 2 sene oldu eskilerden olmasamda Yazın çıktı deme hakın yok bu forum olmadan önce ben vardım biyerlerde neyse Hadi allaha emanet kudurun siz
Gelen geçene sataşıyosun lafını yiyip oturuyorsun.
Adama 6 aydır aynı lowsun diyorsun da adam 6 yıl veya 5 yıldır sanalda üstelik adam C++ kodluyor senin gibi VB.NET kodlamıyor saygı göstereceksin.
Her konuda çok boş yapıyorsun ayrıca.
Ayrıca küfür etmen durumunda güzel bir ban yiyeceksin dikkat et yorumlarına.
Bu forumdada 1-2 yıl olman da bir şey değiştirmiyor bunu da düşün.
BozkurtTeam' Alıntı:SilverGrood' Alıntı:Ya 1-2 sene diyor kardeş boş yapma burda emin ol sen eskiden olsan ben seni görürdüm burda boş yapma
eh be güzel kardeşim Tekini yzzünde kimlerle uraşıyom http://prntscr.com/ed550l
ulan Armazıda 4 ay filen fark var Ben seni göremiyodum o noolcak ??
Önemli olan bu değil İstersen bana yıllardır burda ol bişiy deyiştirmez tanınmadığın sürece gerçi oda bişey yok exmarleyi tanımayan yok mesela Gerek lowlukları olsun neyse onlar eskilerde kaldı sen niye zortluyosun yırtk donadan çıkar gibi neyse konu hakkında daha fazla konuşmuycam Kudurun siz Çomarlar Çomar family olarak hepiniz kudurun Hai bay bay boş yorum yapıpta Laf kalabalığı olmasın özelden konuşun
ExMarleyJR' Alıntı:Al işte low bozkurt benim arkamda bu kadar kişi varken kafa tutman bile beni üzüyo
Koury Kouna' Alıntı:HAYIR LOG VERIYOR
lDarkAngeL' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:eh be /ed550l
ulan şun
oluyum mk ya :QWe:QW.E:Qwe: kayıt olma trihini bakıyor Qw:e:qWE:
WhySperMachina' Alıntı:Tamam beyler uzatmayalım şu l0w için.
Konuyu boş yorumlarla kaplamayalım herkes yoluna
TolgaMH' Alıntı:[quote pid='519218' dateline='1488015008']WhySperMachina' Alıntı:
Gele ALINTI
r bunu da düşün.
BozkurtTeam' Alıntı:lDarkAngeL' Alıntı:oluyum mk ya :QWe:QW.E:Qwe: kayıt olma trihini bakıyor Qw:e:qWE:
Olm kayıt olma tarihine bakma nedenim Sivergod sen yazın çıktın demesi
Bende ona itafen kendisi sanki eskilerden misçesine konuşmasını yanlış buldum yoksa napiyim kaydoluş tarihini mal mal konuşmayın
Önce buna bakın sonra yanlış algı oluştırmayın http://prnt.sc/edhwqo
WhySperMachina' Alıntı:Tamam beyler uzatmayalım şu l0w için.
Konuyu boş yorumlarla kaplamayalım herkes yoluna
Bende ona itafen kendisi sanki eskilerden misçesine konuşmasını yanlış buldum yoksa napiyim kaydoluş tarihini mal mal konuşmayın
TolgaMH' Alıntı:[quote pid='519218' dateline='1488015008']
r bunu da düşün.
Aynen Öyle Tam İstediğimi Yazmışsın.
LAN ALLAHIN LOWU HALA BURDAMISIN SEN YÜRÜ GET HEK KODLA MALMISIN OLM DAHA GEÇEN YAZ ÇIKTIN Bİ HALT YAPAMIYON PROGRESSBARIN KULLANIMINI BİLE BİLMİYODUN HALA KONUSUYON BOŞ BOŞExMarleyJR' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Olm kayıt olma tarihine bakma nedenim Sivergod sen yazın çıktın demesi
Aynen Öyle Tam İstediğimi Yazmışsın.
ExMarleyJR' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Olm kac/edhwqo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?