Griffin Premium
kasanın içindeki istenen W göre
Hiç bir fikrim yok açıkcasıNerede yazar kanka o
Tamam kanka bilenler yazar saten tesekkur ederim.Hiç bir fikrim yok açıkcası
bi sey diyilTamam kanka bilenler yazar saten tesekkur ederim.
sistem özelliklerini yazarsan yardımcı oluruz kardeşim
Windows 7 format attır. Win8 kaldırmayabilir bilgisayarç Ağır çalışır
görmemiştim pardon. çalışır bu sistem. kardeşimin bilgisayarında asus b150 pro gamin aura anakart, i5 7400 işlemci msi gaming x gtx 1650ti ekran kartı var bunların hepsi senin sistemden daha fazla güç tüketiyor o bile 300w ta çalışıyor seninkinin 250w ta çalışmama gibi bir ihtimali yok.@zzyzx ust kisma yazdim bakabilirsin reis
görmemiştim pardon. çalışır bu sistem. kardeşimin bilgisayarında asus b150 pro gamin aura anakart, i5 7400 işlemci msi gaming x gtx 1650ti ekran kartı var bunların hepsi senin sistemden daha fazla güç tüketiyor o bile 300w ta çalışıyor seninkinin 250w ta çalışmama gibi bir ihtimali yok.
bence bedeva da olsa alma git 2.el güç kaynağı bul daha iyi olur bende 300 vardı yandı sonra 2.el 450 lik aldım maşallah uzun zamandır kullanıyorum
Tesekkur ederim teknik servisim dediniz. Buyuksunuz benden abi diye hitap edecegim abi ben bu yanan kabloyu guc kaynağından komple soksem guc kaynaginda yanma felan olurmu tekrardan kablonun ustunde hym yaziyor ne kablosu oluyor bu
Post automatically merged:
Ama fazla elektirik gidince de bilgisayara birsey olmazmi ?
Tamam tesekkur ederim.Yeterli olur
Beni bu yazda idare etsinde sistem toplayacagim250w çalıştırır ama ilerde takviye yapmaya çalışınca kendini kapatma gibi sorunlar oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?