Onaylı Üye
knk önce kabloyu değiştir bak olmazsa yeni bi power al allah korusun kısa devre fln yapararkadaşlar merhaba benim masaüstü bilgisayarım var geçen dönem sınıfta kalmıştım bilgisayar oyunları yüzünden.yazın yine bilgisayar oynarken babam girdi odaya direk güç kaynağına güç veren kabloyu asıldı hem sınıfta kal hemde bilgisayar oyna diye kızdı baya şuan düğmeye bastığım zaman 1 saniyeden daha az bi süre bilgisayar çalışıyo geri kapanıyo bende kısa devre attırarak çalıştırıyorum buna çözüm arkadaşlar yazabilir mi lütfen
kabloda sıkıntı yok kablo elektriği düzgün veriyo dükkandaki bilgisayara taktık güç kaynağını aynısını oda yaptı sıkıntı güç kaynağında sokağa çıkma yasağından dolayı çıkıp bilgisayarcıyada götüremedim kaldım ortadaFarklı güç kablosu dene
kısa devreyi zaten ben attırıyorum bilerek güç kaynağının ana karta bağlandığı switch kablosu var ona kısa devre attırıyorumBu şartlarda kullanman tehlikeli.Kısa devre olabilir.Tamirciye götür.
Yeni güç kaynağı al elinde kalır o bir süre sonraarkadaşlar merhaba benim masaüstü bilgisayarım var geçen dönem sınıfta kalmıştım bilgisayar oyunları yüzünden.yazın yine bilgisayar oynarken babam girdi odaya direk güç kaynağına güç veren kabloyu asıldı hem sınıfta kal hemde bilgisayar oyna diye kızdı baya şuan düğmeye bastığım zaman 1 saniyeden daha az bi süre bilgisayar çalışıyo geri kapanıyo bende kısa devre attırarak çalıştırıyorum buna çözüm arkadaşlar yazabilir mi lütfen
alcam da şu virüs bi geçseydiyeni bir powersupply almalısın çok pahalı değil zaten
internetten söyle imkanın varsaalcam da şu virüs bi geçseydi
çarpılmak konusunda sıkıntım yok heryeri plastik kablo açıkta veya görünürde çarpacak bişey yok gibiGüç kaynağının içinde de şarteller var, ama çok yüksek bir şekilde depolanmış elektirik de. Yerinde olsam dokunmazdım. Yan tarafa koy pc'i normal 220w tak devam et.
bende değiştirmek istiyorumda baba git dersine çalış bilgisayarı düşüneceğine diyorBu sekılde Pc ye zarar verırsın Kabloyu değiş Sorun cozulmez ise Teknik Destek al Senın yapabılceğın bısey oldugunu dusunmuyrm yadda dırek değıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?