- Yasaklandı
-
Banlı Üye
kanka nası güç kaynağı takıcam ve kaynak 2k bardağa su koyup içmek değil bu şimditahminimce görmemiştir başka bi güc kaynagı takıp deneyebilirmisin?
yanmamıstırarkadaşlar dün sabah pcnin bios ekranındaydım win 11 için TPM 2.0 açıyordum fakat tam açtım ve kaydettim derken birden evin tüm elektiriği gitti güç kaynağını fişe her taktığımda evin elektriği tekrar gidiyor şuanki tek korkum güç kaynağı yandıktan sonra anakartta zarar görmüşmüdür veya başka bir bileşeni
umarız inşallah kısa devre vs yapmıştır belki tamir ettirilebiliryanmamıstır
dostum büyük ihtimalle psun gg. bi mahalle pcsine git adam bedavaya dener. psu söküp takmak kolay zaten. anakartın zarar görmemiştir.arkadaşlar dün sabah pcnin bios ekranındaydım win 11 için TPM 2.0 açıyordum fakat tam açtım ve kaydettim derken birden evin tüm elektiriği gitti güç kaynağını fişe her taktığımda evin elektriği tekrar gidiyor şuanki tek korkum güç kaynağı yandıktan sonra anakartta zarar görmüşmüdür veya başka bir bileşeni
anakartım çok pahalı zarar gördüyse garantiside yok yaklaşık 12-14k arası zarar oluyorElektrik kesintisi nedeniyle güç kaynağının zarar görmesi mümkün olabilir diğer bileşenlerin zarar görüp görmediğini söylemek için detaylı bir inceleme yapmak lazım o yüzden başka bir psu da denemek lazım imkanın varsa eğer dene yoksa bir teknoloji mağazasına götür orada baktır
memur kentinde yaşıyorum market bile yok çevremdedostum büyük ihtimalle psun gg. bi mahalle pcsine git adam bedavaya dener. psu söküp takmak kolay zaten. anakartın zarar görmemiştir.
içimi rahatlattın çok sağol kanka adamsınbilgisayarı yaptın işlem sırasında elektirip bi anda gidip geldiyse bilgisayarını açmaya çalıştınca kasa anakart devre girmiyorsa anakartının köndöstleri zarar görmüş ola bilir bişey diyemem ama bi kontrol edilmesi lazım tanıdın sağlam bi bilgisayarcıya götür baktır harici 600 550w artık güç kaynagı kaç w ise ona göre bi güç kaynagı takıp ona göre bi müdahele edin köndöstleri yanarsa bi sorun olmaz tabi anakartın üzerinde ondan cok var ama güç kaynagı fazlasına zarar verdiyse anakartın çöp olmuş ola bilir tahimini olarak sölüyorum kontrol edilmeden bişey denenemez
yapabilecek bişey yok.anakartım çok pahalı zarar gördüyse garantiside yok yaklaşık 12-14k arası zarar oluyor
Post automatically merged:
memur kentinde yaşıyorum market bile yok çevremde
niye öyle diyosun kanka tamir edilmez miTek Çözüm Soğuk su
rica ederim kankaiçimi rahatlattın çok sağol kanka adamsın
anlaşılan 3 ay gene taksit ödeyecez çok pahalı reis yabenimki şarteller atınca yanmıştı yenisini alman gerekebilir ya da basit bir sorun olarak algılamamıştır sadece
peki neyin arızalandı tamire verdiysen ne dedilerçok geçmiş olsun benımde başıma gelmişti
ilk defa başıma geldi böyle bi olay bios ekranında gidiş o gidiş bidaha gelmedisıkıntı evde olma ihtimali de var fazla yükleme yapıyorsa elektrik şarteller kapanıyordur ama tabi yanmışsa değiştirecen
umarım tek odurdenemen lazım direkt olarak güc kaynağıda gitmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?