sistem
Ryzen 5 5600 35MB
fury 16 gb 3200 mhz ram
B450m k Gigabyt ana kart
Rx 480 4gb 256 Bit ekran kartı
bu sisteme fiyat performans olarak güc kaynagı önereöek arkadaşları forum bekliyorum
lütfen mesaj kasmak için kullanmayın sacma sapan yorumları şikayet ediyorum herkese iyi forumlar..
paran barsasistem
Ryzen 5 5600 35MB
fury 16 gb 3200 mhz ram
B450m k Gigabyt ana kart
bu sisteme fiyat performans olarak güc kaynagı önereöek arkadaşları forum bekliyorum
lütfen mesaj kasmak için kullanmayın sacma sapan yorumları şikayet ediyorum herkese iyi forumlar..
Corsair vs650sistem
Ryzen 5 5600 35MB
fury 16 gb 3200 mhz ram
B450m k Gigabyt ana kart
kardeşim şu an kullandıgım 500 walt yetmiyorcooler master elite 455
bunun V kac serisi onu da yazarsan sevinirim degerlendirelim.Cooler Master Elite 600 almanı öneririm
cok iyi bir tespit hem marka olarak da cok iyi yorumları var hemde bilinmiş bir power 650 olmasına ragmen uygun fiyat degerlendirecem teşekür ederimfiyat ve performans olarak bu olabilir dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yönlendirmen için teşekür ederimBu bileşenler için en az 550 watt güç kaynağı önerilir. Ayrıca, güç kaynağınızın 80 Plus sertifikasına sahip olmasını öneririm, çünkü bu, daha yüksek verimlilik ve daha az ısınma anlamına gelir.
Aşağıdaki markaların güvenilir ve kaliteli güç kaynakları olduğunu söyleyebilirim:
Bu markaların 80 Plus sertifikalı 550 watt veya daha yüksek güç kaynakları arasından bir seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, modüler bir güç kaynağı seçmenizi de öneririm, böylece sadece ihtiyacınız olan kabloları kullanabilirsiniz, bu da düzenli bir kasaya sahip olmanızı sağlar.
- Corsair
- Seasonic
- EVGA
- Thermaltake
>>> ChatGpt Önerisidir <<<
alına bilir diger baktıgımız bir ürünle aynı fiyat 2 side bilinen bir marka ve paylasım yapan bir arkdasın söyledigi gibi modüler de iş görür.
benim bilgisayarımda şu an da 500 walt takılı ve kaldırmıyor bir çok oyunda restart atıyor ya 650+80 yada 750+80 almayı düşünüyorumcorsair 550 E or 450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?