Seçkin Üye
ama bu bitcoinden hala çok para kazanan var ya yükeseliyor felan diyorlar anlamadım ben ne işbitcoin muhabbeti bitti aslında işlemcin güzel biraz diksiyonun güzel ve esprili biriysen ve/veya yetenekliysen streamer olmayı deneyebilirsin bence
Hocam ekran kartı çoklayıcı ufak anakartlar var en aşağı 10 15 tane ekran kartı takacaksın bir bilgisayara ki mining işine başlayacaksın anlayacağın sana getirisi 1 2 sene içerisinde anca çıkacak o yüzden fazla uğraşma derim mining işiyleama bu bitcoinden hala çok para kazanan var ya yükeseliyor felan diyorlar anlamadım ben ne iş
başka bi sistem var mı bitcoinden başka ??Hocam ekran kartı çoklayıcı ufak anakartlar var en aşağı 10 15 tane ekran kartı takacaksın bir bilgisayara ki mining işine başlayacaksın anlayacağın sana getirisi 1 2 sene içerisinde anca çıkacak o yüzden fazla uğraşma derim mining işiyle
Hocam günümüz de sadece bitcoin mevzusu değil hoşbeş muhabbetiniz varsa twitch yayıncısı olabilirsinizbaşka bi sistem var mı bitcoinden başka ??
tek çare twitch kalıyor ya aslında edit felan da yapıyorum da o uğraştırıcı iş yaHocam günümüz de sadece bitcoin mevzusu değil hoşbeş muhabbetiniz varsa twitch yayıncısı olabilirsiniz
Güzel içerikler düşünüyorsanız youtube ile uğraşabilirsiniz , tasarım ve editörlük işine girebilirsiniz para kazanılacak tonla iş var aslında önemli olan tek şey istikrar
benimki çok basit değil ama o 10-15 ekran kartlı pc lere göre çömez tabiikidebasit ev bilgisayarları ile bitcoin işinden para kazanamazsınız.
benimki çok basit değil ama o 10-15 ekran kartlı pc lere göre çömez tabiikide
maaşallah hocam o ney öyle bitcoinden bize ekmek çıkmıcak neyse başka konulara bakıyım birazdabendeki bilgisayar i7 9. nesil 32GB ram , ekran kartı 8GB RTX 2070. olsa ben yapardım zaten
Ya birazda şans işi. İstersen dene. Sonuçta blockchain. zincire ek iş ekleme ihtimalin küçükte olsa her zaman var. Benim yüzümden vazgeçme pls.maaşallah hocam o ney öyle bitcoinden bize ekmek çıkmıcak neyse başka konulara bakıyım birazda
lol oynuyorum broz .d izleyen olur mu ama muhabbetiimiz güzel ve eğlenceliEğer güzel muhabbet veya güzel oyun yapabiliyorsan yayıncı ol derim
Knk leyluhenar ve panky de o kadar iyi değiller ama muhabbetleri ve ortamları çok iyilol oynuyorum broz .d izleyen olur mu ama muhabbetiimiz güzel ve eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?