7 Haz 2020 #1 MaxiBae M Uzman Üye Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 190 Tepki puanı 22 Yaş 32 6 HİZMET YILI VB.Net: Private Sub GenerateGUID() Dim Guid As String Guid = System.Guid.NewGuid.ToString() MessageBox.Show(Guid) End Sub GenerateGUID() Bunu kullanarak şifre , key oluşturabilirsiniz.
VB.Net: Private Sub GenerateGUID() Dim Guid As String Guid = System.Guid.NewGuid.ToString() MessageBox.Show(Guid) End Sub GenerateGUID() Bunu kullanarak şifre , key oluşturabilirsiniz.
7 Haz 2020 #2 KEMALOGGAMERSSS K Onaylı Üye Katılım 5 Haz 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Yaş 27 6 HİZMET YILI guid deyil guild olacak ama ben pek anlamam kodlamadan
7 Haz 2020 Konuyu başlatan #3 MaxiBae M Uzman Üye Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 190 Tepki puanı 22 Yaş 32 6 HİZMET YILI KEMALOGGAMERSSS' Alıntı: guid deyil guild olacak ama ben pek anlamam kodlamadan Genişletmek için tıklayın ... Guild???????? olm şakamısın sen her yere saçma sapan şeyler yazıyorsun?
KEMALOGGAMERSSS' Alıntı: guid deyil guild olacak ama ben pek anlamam kodlamadan Genişletmek için tıklayın ... Guild???????? olm şakamısın sen her yere saçma sapan şeyler yazıyorsun?
8 Haz 2020 #4 Stationary1 S Onaylı Üye Katılım 20 Haz 2018 Mesajlar 56 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 27 7 HİZMET YILI tesekkürler kanka laf anlatmayı bırak artık boşver paylaş geç eline saglık
9 Haz 2020 Konuyu başlatan #5 MaxiBae M Uzman Üye Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 190 Tepki puanı 22 Yaş 32 6 HİZMET YILI Stationary1' Alıntı: tesekkürler kanka laf anlatmayı bırak artık boşver paylaş geç eline saglık Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah artık öyle yapıcam
Stationary1' Alıntı: tesekkürler kanka laf anlatmayı bırak artık boşver paylaş geç eline saglık Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah artık öyle yapıcam