Oyun bilgin var mı normal deği o eloda takılı kalman yoksaarkadaşlar sc oyuncusuyum fakat gümüş 1 den çıkamıyorum ya ben kötü oluyorum yada takım kötü oluyor adc oynuyordum çoğunlukla adcde ben iyi olduğum zaman takım kötü oluyor yardım ediyorum fakat çeviremiyorum sonrasında mide geçiyorum adc kötü oluyo ya scriptime çok güveniyorum diye script bıraktım yine aynı gümüş 1 den yükseğe çıkamadım neyapmam lazım
(arkadaşlar devrik ve imla kurallarına uymadan yazdım kusura bakmayın)
Senden daha kötüleri de var Kral Mesela ben Ama ben yeni sayılırım Kanka yani öyle fazla da oynamıyorumknk emin ol daha kötüleri de var (demir 4üm)
oyun bilgi eksiliğinden sanırım nası gelişebilirimOyun bilgin var mı normal deği o eloda takılı kalman yoksa
mid oynuyom adc feedliyo yani her türlü bi yolu yok oyun bilgim eksik ondan muhtemelenoyunu taşıma ihtimali yüksek çarlar alabilirsin bide mid ve jung tavsiyem
Oyun bilgini youtube'da ki videolardan geliştirebilirsin sana gerçekten muazzam bir kanal önreceğim "Yağız komodo akın" buradan tüm her şeyi öğrenebilirsin gerçekten hakkıyla yaparsan tüm uygulanacak şeyleri bitirirsin oyunuoyun bilgi eksiliğinden sanırım nası gelişebilirim
Post automatically merged:
mid oynuyom adc feedliyo yani her türlü bi yolu yok oyun bilgim eksik ondan muhtemelen
çok teşekkür ederim bakıcamOyun bilgini youtube'da ki videolardan geliştirebilirsin sana gerçekten muazzam bir kanal önreceğim "Yağız komodo akın" buradan tüm her şeyi öğrenebilirsin gerçekten hakkıyla yaparsan tüm uygulanacak şeyleri bitirirsin oyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?