- Moderatör
-
Son olarak şunu söyleyeyim her attığın maçtan sonra indir maçlarını analiz et bu sana fazlasıyla ama fazlasıyla + getirecek nerede ne hatası yapmışsın kavrayacaksın ve oyunu daha iyi domine edeceksinçok teşekkür ederim bakıcam
reis videosunu izledim bugünki attığım maçlarıda kaybettiklerimi izledim söylediği hataların çoğu varSon olarak şunu söyleyeyim her attığın maçtan sonra indir maçlarını analiz et bu sana fazlasıyla ama fazlasıyla + getirecek nerede ne hatası yapmışsın kavrayacaksın ve oyunu daha iyi domine edeceksin
Evet chat kullanımı büyük bir sorun direkt kapatman lazım chat olayını emin ol çok daha fazla performans sağlayacak oyununareis videosunu izledim bugünki attığım maçlarıda kaybettiklerimi izledim söylediği hataların çoğu varchat kullanımı hariç onlara dikkat edicem artık
reis ya şmdi bir maç girdimde discord varmı birkaç şey danışmak istiyorum sanaEvet chat kullanımı büyük bir sorun direkt kapatman lazım chat olayını emin ol çok daha fazla performans sağlayacak oyununa
Mh'nin discord'una gelip oradan sorabilirsin zaten adım orada yazıyor modlar kısmındareis ya şmdi bir maç girdimde discord varmı birkaç şey danışmak istiyorum sana
support velkoz xerath oyna ozaman cikarsin, nekadar kötü adc olsada sen iyi oldun icin oda kasiliyior otomatikmen 2 kisi kasilmis oliyorsunuz. Cok basit ondan sonra mide roam at sürekli midi öldürt ozamanda mid kasiliyor. bol bol pink ward kulan ve karsi takimin wardlarini temisle rahat plata kadar cikarsin öyle. birde tavsiyem sen elo helldeysen yeni smurf hesap al istersen cikman daha kolay olacakçok teşekkür ederim bakıcam
teşekkür ederimV
support velkoz xerath oyna ozaman cikarsin, nekadar kötü adc olsada sen iyi oldun icin oda kasiliyior otomatikmen 2 kisi kasilmis oliyorsunuz. Cok basit ondan sonra mide roam at sürekli midi öldürt ozamanda mid kasiliyor. bol bol pink ward kulan ve karsi takimin wardlarini temisle rahat plata kadar cikarsin öyle. birde tavsiyem sen elo helldeysen yeni smurf hesap al istersen cikman daha kolay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?