kanka top lane de vayne oyna late i cok guclu mid i tam bilmiyorumMerhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.
[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
Önerin için teşekkürler. Top lane de vayne oynamayı deniyeceğim.kanka top lane de vayne oyna late i cok guclu mid i tam bilmiyorum
ben presiz sup oynayarak çıktım. bc morg tresh oynayarak. Sc iyi çalışıyor bu herolarda.Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.
[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
soloda sett oynayabilirsin morde oynayabilirsin knkmMerhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.
Önerin için teşekkürler. Presiz sup oynayarak çıkman mükemmel. Deneyeceğim.ben presiz sup oynayarak çıktım. bc morg tresh oynayarak. Sc iyi çalışıyor bu herolarda.
Önerin için teşekkürler. Sett ve morde şuan güçlüler diye biliyorum. Deneyeceğim.soloda sett oynayabilirsin morde oynayabilirsin knkm
denemelisin bence ben jg oynayarak plat3 çıktım premle hilesizÖnerin için teşekkürler. Presiz sup oynayarak çıkman mükemmel. Deneyeceğim.
Post automatically merged:
Önerin için teşekkürler. Sett ve morde şuan güçlüler diye biliyorum. Deneyeceğim.
Önerin için teşekkürler. Tek sıkıntı benim prem yok genede saol.denemelisin bence ben jg oynayarak plat3 çıktım premle hilesiz
Önerin için teşekkürler. Ben bir karakter önerisi istemiştim fakat dediğin doğru. Tekrardan teşekkürler.hangi karakter değil e sporcuları izleyerek onların oyununu taklit ederek çıkarsın oyun bilgisi önemli
Önerin için teşekkürler. "dair" kelimesini darius diye anlıyorum. Deneyeceğim.Al dair çık hızlıca
Evet darius klavye düzeltmiş sryÖnerin için teşekkürler. Ben bir karakter önerisi istemiştim fakat dediğin doğru. Tekrardan teşekkürler.
Post automatically merged:
Önerin için teşekkürler. "dair" kelimesini darius diye anlıyorum. Deneyeceğim.
Sıkıntı yok.Evet darius klavye düzeltmiş sry
Irelia oynayabilirsen çok rahat çıkarsın silverden.Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?