Onaylı Üye
kankam genelde adc oynuyorum ama bazen kötü takımlar ve support geldiği için doğru dürüst oynayamıyorum ya
güzel bi takımın yoksa bronzdan bile çıkamazsın. yeni metada adc çok önemli takımına güzel adcler lazım.gümüşden çıkamayan varmı benden başka gelin neden çıkamadığımızı tartışalım
aynı olay bende de oluyor ben taşıyorum takım feedliyorgümüşden çıkamayan varmı benden başka gelin neden çıkamadığımızı tartışalım
takıma her el 1 9 adc gelmezse olmazgümüşden çıkamayan varmı benden başka gelin neden çıkamadığımızı tartışalım
gümüşe bile ulaşamayan ben varım bidegümüşden çıkamayan varmı benden başka gelin neden çıkamadığımızı tartışalım
allahın emri o adctakıma her el 1 9 adc gelmezse olmaz
tr serverinde çok normal gümüş ve goldtan çıktığın yukselmeye başlarsn ama tabikide bu işte bilgi ve aim lazımgümüşden çıkamayan varmı benden başka gelin neden çıkamadığımızı tartışalım
ne kadar önde olursan ol dk 30da oyunu bitiremiyorsan maçı satmışsındır.Dakika 30dan sonra maç tek fighta bakar.O fightı kaybedersen maç gider.O yüzden tek amacınız maçı bitirmek olsungümüşden çıkamayan varmı benden başka gelin neden çıkamadığımızı tartışalım