Buyur dostum xStana'Dev#1343Discord isim at ekleyim
Sıklıkla oynadığım heroları belirttim sadece 3 hero oynuyorum mu yazıyor başlıktareis seni kötülemek için demiyorum da 265lvl çar kasmışsın sadece 3 heromu oynuyosun
Yanlış anladım dostum hatta üstüne birde bildirdimreis yanlış anlamada o level ne işsiz gibi
Konuda tam olarak nerede sadece 3 hero oynuyorum yazıyor265 lvl çar ve sadece 3 hero mu ????
black alistar dedin içim gitti bana sorarsan kesinlikle hesapta script ile oynamaSıklıkla oynadığım heroları belirttim sadece 3 hero oynuyorum mu yazıyor başlıkta
Ayrıca Black Alistar olan hesapta bırakta alistar oynayayım
Aptallık olur bu hesapta script açmakblack alistar dedin içim gitti bana sorarsan kesinlikle hesapta script ile oynama(bilmiyorum kullanıyomusun öneri yani sadece agresifleşme)
sen bilirsin msjda art niyet arıyorsan bildir ne diyebilirimYanlış anladım dostum hatta üstüne birde bildirdim
Premade önceden hazırlanmış anlamına geliyor premate ise bir kelime anlamı taşımıyor malesefsupport mainim . henüz gümüş olamadım ama eklerim seni. bu arada premade değil premate
özür dilerim ben hep premate diye biliyordum araştırdım pre(premade) bot premade böyle geçiyor internette de haklısınPremade önceden hazırlanmış anlamına geliyor premate ise bir kelime anlamı taşımıyor malesef
How did you get to that aliga?Uzun zaman sonra tekrardan Lol'e Döndüm
Top Lane Poppy yada mid/suppport Morgana ve support Alistar oynuyorum
scriptli yada scriptsiz premade arıyorum serice lig kasacağımız
İlgilenenler Discord'tan eklerse beraber oynayabiliriz
Şimdiden GG WP!
League Of Legends : Myriá
Estağfurullah hocamözür dilerim ben hep premate diye biliyordum araştırdım pre(premade) bot premade böyle geçiyor internette de haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?