hayırlı olsun dostum bi bizim konumuzda onaylanaydı teey nerde babam bu forum da konu onaylama ne ki hey be baboş
Win7
Diğerleri Denenmedi.
27.03.2018
Özellikler
-Taçsız Name ESP
-Sarsılmama
-Sekmeme
-Crosshair
-RapidFire(Seri Tarama)
-Sınırsın Mermi
Hile Menüsü
Oyun içi
Wolftü Launcheri Aç
İd Pass Gir.
Sağ Altta xcode çıkınca hilemizi Yönetici olarak aç.
Hileleri odaya girip başlatınca tek tek açabilirsiniz.
İyi Hileler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
daha yeniyiz reisacemisin galiba tasarım pek şık degil
yeniyizBekteİyi Şık Deil
exe ismini hack veya isim olarak koymayınusta oyundan atıyor dırek yardım ??
exenin ismini değiştirmeusta oyundan atıyor dırek yardım ??
Onunla alakası yokexe ismini hack veya isim olarak koymayın
ÖRNEK :L@RK0ZS GİBİ şeyler yazın oyundan atmaz
hilemiz insert tuşıyla çalışmıyorki ?anladım zaten ısmı değişik bir sekilde indiriyorum basıyorum calıstırıyorum ınsert basıyorum 20 30 sanıye sonra log hatası verıyor kardeşim bu konuda yardım edin
Yeni sürümününü ne zaman çıkartıcaksın ?hilemiz insert tuşıyla çalışmıyorki ?
Siz sadece wolftü launcherde id şifre girin sonra başlat basın.
aşşada xncode cıkınca hileyi direk yönetici açın.
oyuna girin bir odaya girin başlayın.
sonra oyunu aşşa alıp istediginiz özelliği açın.
Bu kadar hileyi tercih ettiğiniz için teşekkürler.
güncellemeden sonra veya yeni özellikler ekleyebilirsem çıkarırım.Yeni sürümününü ne zaman çıkartıcaksın ?
Obj Kodlamasını herkes bilmez sana öğretirdim ancak boş vaktim olunca , Obj kodlayanlar yanlış kodladıklrı için bir maç'tan diğerine geçince hata vermeden oyun kapanıyorgüncellemeden sonra veya yeni özellikler ekleyebilirsem çıkarırım.
+ olarak ben obj kodlamayı bilmiyorum öğretebilen varsa özelden yazsın OBJ leride ekleyebilirim.
özelden kısaca örnek kodlama atabilirmisiniz. Bu sizin iç zor olmasa gerekObj Kodlamasını herkes bilmez sana öğretirdim ancak boş vaktim olunca , Obj kodlayanlar yanlış kodladıklrı için bir maç'tan diğerine geçince hata vermeden oyun kapanıyor.
Birazdan çıkıcam forumdan , dediğim gibi pek boş vaktim olmuyor.özelden kısaca örnek kodlama atabilirmisiniz. Bu sizin iç zor olmasa gerek
Ancak basit bir mantıgını anlatırım yarın.özelden kısaca örnek kodlama atabilirmisiniz. Bu sizin iç zor olmasa gerek
peki siz öyle istiyorsanız.Birazdan çıkıcam forumdan , dediğim gibi pek boş vaktim olmuyor.
aynen çok doğru söylüyorsun fakat öğrenme aşamasında olduğum için elime geçenleri eklemeye çalıştım.Seri tarama ile klan vslik demen olmamış.Öyle tararsan anlaşılır.
Sekmeme izleme yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?