- Yasaklandı
-
Banlı Üye
nasıl yapacağıma dair bi bilgim yok varmı bi site fln?windowsu Yeniden Kurmayı Dene
nasıl yani?büyük güncelleme gelmiş olabilir hocam ondan oluyor
nasıl yani?büyük güncelleme gelmiş olabilir hocam ondan oluyor
win 10 geçmek istedim ama bulamadım nasıl yapacağımı varmı bi bildigin site anlatan?Kardesm yerinde olsam yeni kurulum yaparım ve driver booster gibi seylerle ugrasmam manuel kurulum yaparım.. Driver uyumsuzlugundan sıkıntı yasayabilirsin ve neden 8.1 kullanıosun win10 kullanmanı öneririm daha stabil ve bu konularda fazla sıkıntı yasamazsın..
Kardesm googleden MediaCreationTool1909 diye arat ve programı indir. Oradan win10 pcye .iso olarak indir. Sonra 8gb bir flash disk ile rufustan .iso kalıbını flasha diskine kopyala.. Daha sonra pc kapat ve acılısta boot menuden flash ile baslamayı dene ve kuruluma gir. Sonra win10 kurulumu yap. Bittikten sonra KMS lisanslama ile pc lisansla.. Daha sonra aygıt yöneticisinden driverlarini online cevrimici güncellemeyi dene.. Anakartını ve ekran kartını markası neyse sitesinden indir. Gecmis olsun.win 10 geçmek istedim ama bulamadım nasıl yapacağımı varmı bi bildigin site anlatan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?