Gameloop x64 te hile çalışmamaktadır. Zaten daha önceden de çalışmaması gerekmekteydi. Ama pubgm sürümünü yapımcıları 64 bit'e güncellemediği için çalışmaktaydı. Son yamada gameloop x64 sürümü için pubgm şuan 64 bit çalışıyor. Biz sadece x86 sürümünü destekliyoruz. Bundan dolayı x86 gameloop kurmanız gerekmektedir.
Gameloop x64 te hile çalışmamaktadır. Zaten daha önceden de çalışmaması gerekmekteydi. Ama pubgm sürümünü yapımcıları 64 bit'e güncellemediği için çalışmaktaydı. Son yamada gameloop x64 sürümü için pubgm şuan 64 bit çalışıyor. Biz sadece x86 sürümünü destekliyoruz. Bundan dolayı x86 gameloop kurmanız gerekmektedir.
Hocam peki x86 sürümünü nasıl yükleriz bunun ilgili bir bilginiz var mı?
gameloop x32 x64 yüklüyor .x86 çıkmıyor bulamadım ben tam olarak nerde ? ona göre gameloop silcemResmi sitesinden yükleyebilirsiniz.
x64 de çalışmıyor yazmış admin . gameloop x86 kurun demiş ama bu x86 sürümü sitede yok . x32 ve x64 olarak var ??hile bugün güncellendi tekrar dene bende çalışıyor şuan
sonraki güncellemede tekrar x64 e çekeceklermiş onu beklemen lazım artıkx64 de çalışmıyor yazmış admin . gameloop x86 kurun demiş ama bu x86 sürümü sitede yok . x32 ve x64 olarak var ??
Gameloop x64 te hile çalışmamaktadır. Zaten daha önceden de çalışmaması gerekmekteydi. Ama pubgm sürümünü yapımcıları 64 bit'e güncellemediği için çalışmaktaydı. Son yamada gameloop x64 sürümü için pubgm şuan 64 bit çalışıyor. Biz sadece x86 sürümünü destekliyoruz. Bundan dolayı x86 gameloop kurmanız gerekmektedir
x32 çalışmıyor demiş çoğu kişi ??x86 x32 zaten kardeşim
64 hilenin çalışmadığını söylemişsiniz fakat ben 64 bitte oynuyordum 2.4 güncellemesinde hile çalışıyordu şimdi yeni 2.5 güncellemesinde çalışmadı hile 64 bit teGameloop x64 te hile çalışmamaktadır. Zaten daha önceden de çalışmaması gerekmekteydi. Ama pubgm sürümünü yapımcıları 64 bit'e güncellemediği için çalışmaktaydı. Son yamada gameloop x64 sürümü için pubgm şuan 64 bit çalışıyor. Biz sadece x86 sürümünü destekliyoruz. Bundan dolayı x86 gameloop kurmanız gerekmektedir.
"Son yamada gameloop x64 sürümü için pubgm şuan 64 bit çalışıyor." demiş ya adam. Ama artık çalışmıyor o yüzden sitesine girdiğiniz zaman Gameloop 32 Bit var onu yükleyin zaten o x86 oluyor.32 bit gameloop yüklemen lazımmış 64 bitse hile çalışmıyor
Post automatically merged:
64 hilenin çalışmadığını söylemişsiniz fakat ben 64 bitte oynuyordum 2.4 güncellemesinde hile çalışıyordu şimdi yeni 2.5 güncellemesinde çalışmadı hile 64 bit te
doğrudur kardeşim indiriyoruz bakalım inşaallah çalışır,, x86 nasıl x32 eder o da bir garip durumçalışıp çalışmadığını bilemem ama x86 yani x32 demek onu demeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?