- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Teşekkürler DostumRez aldım dostum, bekliyorum.
gerçekten yapacaksan helal olsun işinde başarılarLastByte Game Booster arka plandaki gereksiz çalışan uygulamaları ve servisleri kapatarak oyun içi fps'inizi arttırmanıza
katkı sağlayacak bir programdır.
Program Memory Hackers'ın bütün üyelerine hediye etmeyi amaçlıyorum.
Normalde ücretli yapacağım bu programı sadece Memory Hackers üyelerine vereceğim kodla
Memory Hackers üyeleri sınırsız ve bedava bir şekilde kullanabilecek. Şimdiden konuyu okuduğunuz
ve beni dinlediğiniz için teşekkürler
kardeşim aslında shell ve system.diagnostics kodları ile bu iş kolaygerçekten yapacaksan helal olsun işinde başarılar
o kadar değilInsallah Guzel DIR FPS 20 30 ARTAR
Vazifemefendim bekliyoruz ozaman çok teşekkür ederiz saol
kardeşim şu anda tasarımı yapıyorumrez aldım. güvenli olduğuna dair bir paylaşım yaparsan güzel olur ve ne zaman paylaşırsın
evetNET Framework 4.5'in en son sürümü gerekli mi?
LastByte Game Booster arka plandaki gereksiz çalışan uygulamaları ve servisleri kapatarak oyun içi fps'inizi arttırmanıza
Normalde ücretli yapacağım bu programı sadece Memory Hackers üyelerine vereceğim kodla
Memory Hackers üyeleri sınırsız ve bedava bir şekilde kullanabilecek. Şimdiden konuyu okuduğunuz
BİLGİLENDİRME:
Program NetFrameWork 4.5 kullanılarak yapılacaktır
teşekkürler ama rez nedemek? (garip gelebilir)Rez aldım dostum, bekliyorum.
rez alıp bekliyorum fakat bende netframe varmı bilmyiorumLastByte Game Booster arka plandaki gereksiz çalışan uygulamaları ve servisleri kapatarak oyun içi fps'inizi arttırmanıza
BİLGİLENDİRME:
Program NetFrameWork 4.5 kullanılarak yapılacaktır
Beyler bu arada C:\Windows\Temp\ deyince temp klasörünümü gösterir içindekilerimi? ters slashlara dikkat edin!
kardeşim rez ne demek allah aşkınarez alıp bekliyorum fakat bende netframe varmı bilmyiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?