merak etme o sorunu bir şekilde çözeceğim fakat güven içinde kullanabilirsinizvirustotalde trojan gözüküyor sebebini bulup çözdüğünde kullananlar artacaktır
teşekkürler normal satış fiyatı şimdilik 2,99 TLNormal satış fiyatını ne kadar yapmayı düşünüyorsun bilgi alabilirmiyim bu arada gerçekten yararlı bir iş yapmışsın ellerine sağlık
Fiyatı gayet uygun benceteşekkürler normal satış fiyatı şimdilik 2,99 TL
geliştiriyorum artar iyiceFiyatı gayet uygun bence
knk geliştiriyorum temp temizleyici fln yapıyorumUygulama sadece "Google ve Explorer'ı" sonlandırıyornt.
Kanka kısacası biraz kontrol ettim bomboş yani uygulama küçüksün büyük ihtimal biraz geliştir kendini öyle olmuyor çünkü :d
bu arada program explorer'ı yeniden başlatıyorUygulama sadece "Google ve Explorer'ı" sonlandırıyornt.
Kanka kısacası biraz kontrol ettim bomboş yani uygulama küçüksün büyük ihtimal biraz geliştir kendini öyle olmuyor çünkü :d
peki yorumun için teşekkürler programı geliştirdikçe geliştiriyorum bana eksik olanları söylediğin için teşekkürlerkodları inceledim ilk önce kendine koruma bulmalısın
ve programı çok geliştirmelisin şuan 2, 3 gereksiz işlem yapıyor sadece (amacım yaptığın programı kötülemek değil)
ve sana .net kullanmanı tavsiye etmem
kardeşim geliştiriyorum en fazla 10 fps artar hiç umutlanma ama gelişirse iyi fps alırsınCiddimisin pbg kasıyordu bu program çare olursa allah razı olsun
her geliştirdiğinde yorum şeklinde log brak buraya bunu ekledim bunu düzelttim diyekardeşim geliştiriyorum en fazla 10 fps artar hiç umutlanma ama gelişirse iyi fps alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?