- Yasaklandı
ben ölesine kodluyorum bırakalı çok oldu ztn gördüğün gibi çok özeellik felan eklemiyorumŞu vb.netten kurtulun artık
Fark ettim ztn de vb.net cok cabuk fix yiyor ama başarılarının devamını dilerimben ölesine kodluyorum bırakalı çok oldu ztn gördüğün gibi çok özeellik felan eklemiyorum
hilede vb.netçilerin kullandığı baypass yoktu başka baypass var onuda ben paylaşmıştım zamanında ztn bu yamaya kada fix yemez güncellemeyede gerek yokFark ettim ztn de vb.net cok cabuk fix yiyor ama başarılarının devamını dilerim
yarın güncelleyip tuşa eklerim düşünmedim k.bknk ya keşke şu headshotu tuşa ekleseydin hile olduğumuz anlaşılmazdı ben dkm de kullanıyorum onun için dedim eline sağlık
o hile hiçbir zman log vermez ben 1 haftadır kullanıyorum içinde baypass var farklıAga denedim koyduğun gün indirdiydim sorunsuzdu şuan log veriyor güncellesen bi ?
asla yok güncellendi yükllüyorumbann risk varmı
log ile bi sıkıntı yok sorunsuz kullanıyorum tw atın yardımcı olayımhile şuanda sanırsam çalışmıyor durmadan log veriyor diğer arkadaşın hilesindede aynı şey geçerli umarım yakında güncellersin iyi çalışmalar