- Yasaklandı
-
Görünümden hiç anlamamKanki Keşke Görünüm İçin Biraz Uğraşsaydın
işe yarar ama siteye bağlarsan daha iyi olur memoryhackers.org sitesinde hile deaktif gözüküyorso otmatik programdada öyle olsun ve tasarım üstüne uğraşGörünümden hiç anlamamSence iyi mi olmuş.
O işlere sonra bakacamişe yarar ama siteye bağlarsan daha iyi olur memoryhackers.org sitesinde hile deaktif gözüküyorso otmatik programdada öyle olsun ve tasarım üstüne uğraştasarım üstünde yardım edebilirim belki
Program Tam Bitmeden Bize Direk halini sunman biraz saçma değilmi Alta Beta Bitmedi Devam Ediyor vs yaz bari neyse emeğine saygı yinede.O işlere sonra bakacamŞuan Hızlı yaptım
Tamam tasarıma önem vereceğim.Az Buçuk Tasarım Yapsan İyi Olurdu. Gerçekten berbat gözüküyor Tasarım Böyle Devam edeceksen cevabım Gelmesindir Dostum.
Direk halini koymayacaktım MemoryHackers bakıma alındı ara verdim konuları göremedim.Sonra Akşam Oldu öyle kaldıProgram Tam Bitmeden Bize Direk halini sunman biraz saçma değilmi Alta Beta Bitmedi Devam Ediyor vs yaz bari neyse emeğine saygı yinede.
Hergün değilde hilelerde örn bir değişiklik yapıldığında düzenlerim.Boyut Küçültme Büyültme FreeStyle . Kapatman lazım Biraz Giriş iyi şeyler çıkacaktır umarım ve sistemin nasıl olacak hergün Konuyumu düzenleyeceksin dostum ?
Yapmayı düşünüyorum.temanı düzenleyip tasarımı geliştririrsen güzel bir program olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?