Seçkin Üye
:idea: :idea: Krdşm Basbaya Çalışıyor. Sen Yapamıyorsun. Gelip Burda Çalışmıyor Dİyorsun. Önce Bi Konuyu Oku Nasıl Ne Şekilde Yapılacağını Oku SOnra Gel Konuş !!Kaptan' Alıntı:Oyunda İşlemiyor Denedım ama Ne takla Nede Karakter var
kingwar732' Alıntı::idea: :idea: Krdşm Basbaya Çalışıyor. Sen Yapamıyorsun. Gelip Burda Çalışmıyor Dİyorsun. Önce Bi Konuyu Oku Nasıl Ne Şekilde Yapılacağını Oku SOnra Gel Konuş !!Kaptan' Alıntı:Oyunda İşlemiyor Denedım ama Ne takla Nede Karakter var
Kaptan' Alıntı:kingwar732' Alıntı::idea: :idea: Krdşm Basbaya Çalışıyor. Sen Yapamıyorsun. Gelip Burda Çalışmıyor Dİyorsun. Önce Bi Konuyu Oku Nasıl Ne Şekilde Yapılacağını Oku SOnra Gel Konuş !!
Yönetici Olarak açmıyacagızmı xincode Dolarken Yaptık olmadı Beni Tanıyan Tanır Bu arada Seviyeni koru
kingwar732' Alıntı:Kaptan' Alıntı:Yönetici Olarak açmıyacagızmı xincode Dolarken Yaptık olmadı Beni Tanıyan Tanır Bu arada Seviyeni koru
Krdşm Daha 1 Dkk önce Bu linkten indirdim Denedim Ne linkte Sorun var Ne hilede. Hayret Bişey Yapamıyorsun. İstersen Bi videoyuda İzle. Daha Yeni Denedim Miss Gİbi Çalışıyor Bende Krdşm. Ben Nerden Bilim.
by
Kaptan' Alıntı:kingwar732' Alıntı::idea: :idea: Krdşm Basbaya Çalışıyor. Sen Yapamıyorsun. Gelip Burda Çalışmıyor Dİyorsun. Önce Bi Konuyu Oku Nasıl Ne Şekilde Yapılacağını Oku SOnra Gel Konuş !!
Yönetici Olarak açmıyacagızmı xincode Dolarken Yaptık olmadı Beni Tanıyan Tanır Bu arada Seviyeni koru
xhilelix7' Alıntı:kardeşim bugün kaçta güncelleyeceksin
kingwar732' Alıntı:xhilelix7' Alıntı:kardeşim bugün kaçta güncelleyeceksin
KRdş wolftü 'ım eski sürüm Yeni Sürümünü Kuruluyor Şuan. Yani Hileyi Yaptım. Güncelledim. Denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?