- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
hilede log sorunu yok test ediliyor ztn hergün kullanan 100 kişi var indirmelere bakarak söylüyorum eminim sende normalde girdiğindede log veriyordur normalde girdiğinde log veriyorsa hileyle girdiğindede vermesi normal bu durumda oyunu silip tekrar yüklemen gerekirkardeş sildim h1leyi tekrar yukledim oldu ama tam sunucu secicem log verdi şimdide log veriyo ya
anventer aktif açık olduğundan emin olunyasaklı hatası verip atıyor usta
şuan yeni bir güncelleme paylaşıyorum sorun çözülmediyse benlik bir durum yok 32 bit olduğu için çalışmıyor olabilirbypass yaptık dan sonra ekran gelmiyor kardeşim
64 Bit kardeşimşuan yeni bir güncelleme paylaşıyorum sorun çözülmediyse benlik bir durum yok 32 bit olduğu için çalışmıyor olabilir
birdan atacağım güncellemede sana özelden mesaj atarım bakarsın64 Bit kardeşim
onay sisteminde sıkıntı yok videoyu izleyerek yapmayı deneyin ve yeni hile anlatım konuda yer almaktadıronay sistemia basıyom neden olmuyo şimdi
olmadı yaonay sisteminde sıkıntı yok videoyu izleyerek yapmayı deneyin ve yeni hile anlatım konuda yer almaktadır
konuya sürekli alt alta yazınca bişey anlaşılmıyor özelden mesaj attım ben ordan güzelce anlatınbu ne yazmadıgım seyleri yazıyo
sorun çözüldü ++++Güncellolmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?