Anyways
Süper Üye
Sunucular kapalı nereye yardımcı oluyorsuno xincode çalışmadan hemen hile özelliğini açtığım için vermiş o pcde çok geç açılıyor xincode özelden tw werin yardımcı oluyum
kards bendede ole oluyodu once wolfteamı sıl tekrar kur temız dosylalarını al baska yere kopyala yedekte dursun log werınce sıl temız olanı ıcıne at tamdır sorun kalkmıs oluo bu sayede baya hıle denedım log kalkıorSunucular kapalı nereye yardımcı oluyorsun
kardeş log vermediğini görebilirsin senini sorunun da bu ztnSunucular kapalı nereye yardımcı oluyorsun
Sunucular açıldıgında görücez kardeşim merak etme Yinede eline sağlıkkardeş log vermediğini görebilirsin senini sorunun da bu ztn
eski kullandığınız hiellerden dolayı tamamen xincode dosyanızı temiziyle değiştirmenizi öneririmlog hatası veriyor
Arkadaşlar böyle hilelere memoryhackers yönetim ekibi Çalışıyor başlığını eklemeden hileleri indirmeyiniz. !!!!1.6.2018
Güncellenmiştir Tekrar İndiriniz.....
Antivirüsü Devre Dışı Bırakınız Aksi Taktirde Hileyi Virüs Olarak Görüp Çalışmasını Engelller .....
LOG SORUNU TAMAMEN ÇÖZÜLDÜ. ASLA LOG ALMIYACAKSINIZ !!!
BUNU SİLİN ŞUNU SİLİN FELAN YOK ...
1 Haftadır Log İçin Uraştım Emeğe Saygı Bir Yorumu Eksik Etmeyin !!!
Bütün Sistemlerde Sorunsuz Çalışıyor!!!
Not: Hile Virüs olarak görünebilir Tamamen Koruma amaçlı pack dosyalarındandır zararsız...
Not2: Hilede Obj Bulunmaktadır lakin oyun içinde açın saçmalığı felan filan yok istediğiniz yerde açın istediğiniz yerdede kapatabilirsiniz...
Sürüm: 1.0
Kodlama Dili: Vb.net
Bypass: Mevcut
Log Durumu: Söz Konusu Olamaz.
Ban Durumu: Söz Konusu Olamaz.
YAPIMCI: CrawlArmy
Güncelleme:
Sürüm: 1.0 Vip Hack
Takla X5 = WolfDash Sl, Kurt Koruması, Takla, Hızlı Koşma, Kurt Görüşü 2.0
[hide]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hileyi virüs olarak gören antivirüsler var nedeni tamamen koruma amaçlı olan packlerdendir hiçbir zararı yoktur...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/hide]
ben forumda 2 defa daha hile paylaştım emin ol virüs olsa konu onaylanmazdı ztnArkadaşlar böyle hilelere memoryhackers yönetim ekibi Çalışıyor başlığını eklemeden hileleri indirmeyiniz. !!!!
eyw ustaEline sağlık bro,beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?