Biraz bilgisayar hızına bağlı 10-15 sn geç açılabiliyorKardeş Hile Bölümü Diyorum Karşıma Hiç Bir Şey Çıkmıyor ?
kardeş açıldı eyw da log hatası alıyorum kamp seçimindeBiraz bilgisayar hızına bağlı 10-15 sn geç açılabiliyor
26.6.2018 22:47 Güncellendi
videodaki yapmaya gayret et log hatası alınacak bir durum yokkardeş açıldı eyw da log hatası alıyorum kamp seçiminde
bunu manuele çevirdik bazı arkadaşlar anlıyamadı o yüzden videodan bakıp kolayva anlıyabiliyorlarBir Çoğu Kişi Bunu Bilmiyor Otomatik Girişmi Yoksa Manuelmi Bakın Manuel Mesela Siz WolfTeami Başka Bir Yere Kaydettiniz Mesela D Ye Manuel Girişle NyxLauncher.exe Nin Yolunu Seçiyoruz Yani NyxLauncher.exe yi Seçiyoruz Otomatik İse Direk C:/Joygame/wolftü/NyxLauncher.exe Yolunu Seçer AnladınızKızmış Gibi Oldum qwqeweqeqw
ne gibi zor hileyi açmakmı zor ozellikmi bence videoyu izlerseniz çok kolayaga zor oynanıyo eline emeğine sağlık ama garip işte ne bilim
özellikler agane gibi zor hileyi açmakmı zor ozellikmi bence videoyu izlerseniz çok kolay
bizim hile ile 1 ay yemessin büyük ihtimal memory yüzünden g.oabi 1 ay ban yedim ya
çözümü varmı
ne tuşu arıyorsun kardeşim eğer srounun varsa hiel ile ilgili gel özelden tw at yardım edeyimya bypass tuşu yok çıldırıcam
abi 1 ay ban yedim ya
çözümü varmı
abi hile bölümüne tıklıyorum açılmıyor
antivrüs kapatıp deneyinaynen açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?