- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
fatal error hatası alıyorsanız bu sizin bilgisayarınız ile ilgili bir durum sadece 2-3 kişide rastladım nedenini bilmiyorum ...Üstad error hatasi aloyorum sebebi nedir
Allah'iniza kurban yakaldırdık sorunlar nedeniyle yeni yamada eklenip gelicek bazı ek özellikler ile
bizim hilemiz asla ban atmaz içinde baypass bulunurAga şu alwaysı shifte koyun size zahmet ya bana bitek o lazım zaten bide dword 30 gün ban atıyor sadece demi bunlar 1gün filan
biraz bekleyin bazı bilgisayarlarda geç açılıyor internet hızınıza bağlı bir durumaga hileye geç diyorum ama hiçbişey açılmıyor
Aga alwaysı olayını halletseniz çok güzel olur ya shifte uyarlasanız çok lazımbizim hilemiz asla ban atmaz içinde baypass bulunur
diğer güncellemede ayarlayalımAga alwaysı olayını halletseniz çok güzel olur ya shifte uyarlasanız çok lazım
tek atmayı kapat
Bu Arada Neden H1le Konumunu Seçiyoruz ?bunu manuele çevirdik bazı arkadaşlar anlıyamadı o yüzden videodan bakıp kolayva anlıyabiliyorlar
Sen Onaylı Üyesin İmzan Ve Profil Fotoğrafın Var Ama Nasıl ???Eline sağlık kardeşim benim
Aga Senin Alıntıladığın Belge EskiEline sağlık kardeşim benim
Bilgisayarınla Alakalıdır Yoksa Tek Log Veriyo Ve Ban Atıyo (Şimdilik)dormant user delete hatası veriyo
dormant user delete hatası veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?