şimdi usta tasarımdan çok kodlama önemli özellik onemli bu hileyi diğer hilelerden farklı kılıyor olması:bilader ben bu işlerden anlamamda sana bi önerim var hilen çok güzel ama tasarımını daha güzel şekilde yapabilirsin
gucenlo modda calıstırcanvıdeo da ızledım bısı anlamadım :/
sorununuzu özelden yazarsanız düzenli bir şekilde yardım ederim hileyle akalaıysa tam anlaşılmıyorya bu bılınmeyen yapım seyı var onu nasıl halletcem
Sürüm: 2.0Ban atıyormu
kusura bakma okudumda göremedimSürüm: 2.0
Kodlama Dili: Vb.net
Bypass: Mevcut
Log Durumu: Söz Konusu Olamaz.
Ban Durumu: Söz Konusu Olamaz.
YAPIMCI: CrawlArmy
konuyu okuyun
üzerinde çalışıyorum yarın bir güncelleme daha paylaşılacak karakteri otomatik yapacağız oyunda aşşa almak zorunda kalmıcaksınız.. wolf ball felan eklenecek always tuş konumu yapılacak. anti hp 0 ve o hafta içine kalabilir malum zamanımızı baya çalıyorkardeşim bu karakterleri canı ve defansı senkronize olması kaç gün sonra gelir
eyvallah kardeşim sana kolay gelsin.üzerinde çalışıyorum yarın bir güncelleme daha paylaşılacak karakteri otomatik yapacağız oyunda aşşa almak zorunda kalmıcaksınız.. wolf ball felan eklenecek always tuş konumu yapılacak. anti hp 0 ve o hafta içine kalabilir malum zamanımızı baya çalıyor
Ona bi sozum yok kankaşimdi usta tasarımdan çok kodlama önemli özellik onemli bu hileyi diğer hilelerden farklı kılıyor olması:
+log vermemesi
+ ban atmaması
+ Oyun içerinde açılıp kapanması gereken özellikleri istediğin yerde açıp kapatabilmek
+her özelliği açıp kapatabilmek bunlar daha önemli emin ol
konuyu okuyunban veriyormu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?