- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
antivrüs programınızı kapattığınızdan emin olunlog veriyor.
eski sürüm kullanıyorsunuz wolfteamı güncelleyinoyunu silip tekrar yükleyin uyarısı verip kapandı sonra tekrar girdiğimde oyundan atıyor
sadece hileyle girerken veriyoreski sürüm kullanıyorsunuz wolfteamı güncelleyin
gerekli yanıt verildibana ulaşabilir misin hocam pmden
özelden teamwiwer veya alpemix atın yardımcı olayımsadece hileyle girerken veriyor
hocam tw veya alpemixle yapacağın bişey yok anlattığın şekilde girince hata veriyor oyun manuelide denedim.özelden teamwiwer veya alpemix atın yardımcı olayım
yapacak bişeyim yok sadece sende olan hata silip tekrar yüklemelisinhocam tw veya alpemixle yapacağın bişey yok anlattığın şekilde girince hata veriyor oyun manuelide denedim.
kardesim hile çalışıyor her hangi bir sorun yok oyunu kaldırıp kurdum problem çözüldü ancak envanter hilesi için bir slota bir silah daha eklemek mümkün müdür boşluk koyarak mı ekleyebiliriz virgül ile miyapacak bişeyim yok sadece sende olan hata silip tekrar yüklemelisin
tekli yazan yere tabanca yerine herhangi bir silah koyabilirsinkardesim hile çalışıyor her hangi bir sorun yok oyunu kaldırıp kurdum problem çözüldü ancak envanter hilesi için bir slota bir silah daha eklemek mümkün müdür boşluk koyarak mı ekleyebiliriz virgül ile mi
antivrüs programınızı kapatıp tekrar deneyin 1 tane log verince tekrar log veriyor hilesiz girseniz dahi o yüzden pcyi yeniden başlatıp deneyin teşekkürlerYa gerçekten de bu kadar güzel hile yapmışsın eline sağlık sabahtan beri wolftü oynuyorum cidden çok zevkli böyle eline sağlık. A
ma şimdi log verdi virüs prgramı açılmış kapattım yine log veriyor ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?