- Konuyu başlatan
temp number ile paypal açman lazım biraz uzun iş araştırıp yapabilirsin yada 25 dolarda amazona çekersin sana kalmışteşekkürler dostum ben bu yöntemi denerimde acaba paypal yok trde onu nası aşabiliriz.
temp number ile paypal açman lazım biraz uzun iş araştırıp yapabilirsin yada 25 dolarda amazona çekersin sana kalmışteşekkürler dostum ben bu yöntemi denerimde acaba paypal yok trde onu nası aşabiliriz.
Paypal daha mantıklı dostum.Peki sizce amazonu kullanmak mı yoksa bir şekilde paypalı açmak mı mantıklı bildiğim kadarıyla paypaldaki parayı btc ye atıp yatırım yapıyormuş gibi çekede biliriz aslında bilemedim.
Ne konuda hata veriyordu? Ben de bir sıkıntı yok şu an.valla banada öyle geliyor biraz uğraştırır ama bakıcaz artıkBirde site düzeldimi bilen var mı en son hata veriyordu
bende yukardaki bildirimlerde sitenin güncellendiği hakkında bir takım hatalar veriyor ama ödemeye başlamış geceden beri açık çok fazla bir geliri yok 1gb interneti hala tamamlayamamış int hızım 100mb ama bilemedimNe konuda hata veriyordu? Ben de bir sıkıntı yok şu an.
Ben de herhangi bir problem görünmemekte, seninle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.bende yukardaki bildirimlerde sitenin güncellendiği hakkında bir takım hatalar veriyor ama ödemeye başlamış geceden beri açık çok fazla bir geliri yok 1gb interneti hala tamamlayamamış int hızım 100mb ama bilemedim
Amazon gift card var birde.sadece paypal ilemi çekiliyor ?
hocam şuan bende sıkıntıyı anlamadım bazen kasıyor bazen kasmıyor discordları var orada sorabilirsin sıkıntı mı ne varmış /Dostum indirdim girdimde 0$ Earned 0B contribued diyor. Kazmıyor galiba nasıl kazacak?