Günde En Az 2 Dolar Pasif Gelir Elde Etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir haftadır kullanıyorum aktif bir şekilde 7 dolar üzeri birikti ama çekmek sadece paypal ve amazon gift card var ona göre bakın derim.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir haftadır kullanıyorum aktif bir şekilde 7 dolar üzeri birikti ama çekmek sadece paypal ve amazon gift card var ona göre bakın derim.
amazon gift card 50 dolar olnuca çekebiliyorsun paypal ile zor düz hesap yapalım 4 hafta da 28 dolar yapıyor 2 ayda 56 dolar 776tl 2 ay da yani bilmiyorum harçlık niyeti görebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
amazon gift card 50 dolar olnuca çekebiliyorsun paypal ile zor düz hesap yapalım 4 hafta da 28 dolar yapıyor 2 ayda 56 dolar 776tl 2 ay da yani bilmiyorum harçlık niyeti görebilirsin.
öğrenciler için uygun birşey bence bir burs gibi hiç yoktan gelir sağlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
öğrenciler için uygun birşey bence bir burs gibi hiç yoktan gelir sağlıyor
yani evet sağlayabilir şimdi bilgisayarı 24 saat açık tutmak var , birde tutmamak var tutarsan daha çok kazanırsın fakat elektrik faturası yarı yarıya gelir %30 kar yani.Ve şöyle sistem de sorun var sanırım ben de yapıyordum fakat bir gün 5gb diğer gün 1.5 gb kullanıyor bende resetliyim dedim modemi ıp değişince şuan kazım da yapamıyom öyle kaldı para içer de desteğe de attım mesaj da adamların umurların da değil pek ilgilenmiyorlar.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yani evet sağlayabilir şimdi bilgisayarı 24 saat açık tutmak var , birde tutmamak var tutarsan daha çok kazanırsın fakat elektrik faturası yarı yarıya gelir %30 kar yani.Ve şöyle sistem de sorun var sanırım ben de yapıyordum fakat bir gün 5gb diğer gün 1.5 gb kullanıyor bende resetliyim dedim modemi ıp değişince şuan kazım da yapamıyom öyle kaldı para içer de desteğe de attım mesaj da adamların umurların da değil pek ilgilenmiyorlar.
dediğin durum biraz sıkıntı misal veriyorum herşey dahil bir yerde ya da yurtta kalan birisi için elektrik faturası pek de önemli olmaz bu tarz insanlar için gayet iyi bence

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
günlük 2 dolar bence güzel para 1 hatfada 100 tl gibi bir rakam yapıyor hiç yoktan iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...