- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Evet biraz etkili virüs ama yapacak birşey yok inşallah türkiyedede biter virüsben kıbrısta yaşıyorum burda virüs bitti hayat eskisine dönemedi ama
inşallah herkesin yapacağını umuyorumbilinçli davranış herkes yapar inşallah
dostum biraz daha sabretmemiz gerekiyor az kaldı bitecek inşallahHacı bıktım evde lütfen bi bitsin ya bıxtık ya bıxtık
kesinlikleEn iyi ve baş önlem temizlikUmarım kısa zamanda biter bu sorunlar. Temiz ve sağlıklı bir hayat dileğiyle.
önemli değil inşallahteşekkürler servous abm bilgilendirici konuUmarım yakın bir zamanda virüsten kurtuluruz.
yapacak bir şey yok hijyen önemli6 çok fazla be
haklısınız.Koronavirüsü, kızamık veya tüberküloz gibi hava asılı kalmıyor, bu nedenle en büyük bulaş elimizle dokunduğumuz nesnelerden oluyor. Ondan dolayı el yıkamak önemli.
doğruHer zaman ellerini yıka çocuklar, bu koronavirüs utanç verici
zaten saymaya gerek yok sadece düzenli olarak elleri yıkamak lazımValla şahsen kaç kere yıkadığımı saymayı bıraktım artık. Ama daha da önemli olanı elini ağız,burun ve gözlere götürmemek. Elleri ağız, burun ve gözlere götürmek ise insanoğlu için refleks diyebiliriz. İstemsiz olan bir durum sonuçta...
bence yeterli.temizlik önemli ama 6 fazla gibi geldi bana.
artık oyunlar düşünsünevde durmaktan hileye sardık artık
denetimlerin az olması üzücüMersinde yaşıyorum Türkiye genelinde büyükşehirler arasında en az vaka bizde var o yüzden güvenlik denetimleri çok az
tedbir bencealtı hiçbir şey ben 20 kere falan yıkıyorum telefona dokunduktan sonra bile yıkıyorum tedbir mi evham mı bilemedim doğrusu
bulaşmayabilir de tedbir sonuçtavirüs bence herkese bir şekilde bulasıcak
abartmaya gerek yok tedbir sonuçta bunlarFarkındalık oluşturan güzel bir paylaşım kaç kişi uyuyor bilmem ama bir ara artık ellerimi dezenfekte etmekten yara olmuştu şuan tek yaptığım el yıkamak sabunla doktorlar da öyle söylüyor zaten abartınca yara olabiliyor kolonyadan
inşallahHerkes bi temizliğine kurallara uysa atlatacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?