- Konuyu başlatan
Efsane Üye
Bas baya 8 9m tl ederleri var zatenIsmail 1.8 Sener 1.3 nasil oluyo yav
Bas baya 8 9m tl ederleri var zatenIsmail 1.8 Sener 1.3 nasil oluyo yav
sen futbolcu olmak nekadar zor biliyomusn?Futbolcular Hayatı Yaşıyor
Knk o kadar antrenman bende yapıyım yıllar geçsin bende koşarımsen futbolcu olmak nekadar zor biliyomusn?
Post automatically merged:
90 dakika boyunca koşmak okadar zorki ben 40 dk kostuktan sonra yoruluyorum macta![]()
antrenmanlar kolay değil yalnız.sende antrenman yap koş bak nasıl zor oldugunu gör.hakediyolarr.Knk o kadar antrenman bende yapıyım yıllar geçsin bende koşarım![]()
Knk Sen Diyorsinki Zor Ama Burda Ülkemi Koruyan Askerlere Ne Olcak Onlar Altında Arabası Kolunda Karısı Villarda Keyfine Göre Askerlermiz Daha Az Alıyor Gidip Tiktok Çeken Askerlerden Felan Değil Gerçekten Canını Kanını Veren Askerlerden Bahsediyorum Onlar Neden Az Alıyor Canlarını Hiçe Sayıyorlarsen futbolcu olmak nekadar zor biliyomusn?
Post automatically merged:
90 dakika boyunca koşmak okadar zorki ben 40 dk kostuktan sonra yoruluyorum macta![]()
devlet benmiyim bana neden onlardan bahsediyosunKnk Sen Diyorsinki Zor Ama Burda Ülkemi Koruyan Askerlere Ne Olcak Onlar Altında Arabası Kolunda Karısı Villarda Keyfine Göre Askerlermiz Daha Az Alıyor Gidip Tiktok Çeken Askerlerden Felan Değil Gerçekten Canını Kanını Veren Askerlerden Bahsediyorum Onlar Neden Az Alıyor Canlarını Hiçe Sayıyorlar
Peki Sen TFF Çalışıyorsun?devlet benmiyim bana neden onlardan bahsediyosunonu bana demen çok saçma
hayır tabikide ben asker olucağım daha üni bile başlamadımPeki Sen TFF Çalışıyorsun?