Ülke olarak öyle bir duruma geldikki küçücük erkek çocuğuda 80 yaşındaki teyzede fark etmiyor tecavüze uğrayabiliyorlar, peki ya adalet sistemimiz buna ne diyor? hiçbirşey cinsiyet yaş farketmez serbest.
yabancı ülkelerde böyle şeyler serbest türkiyede niye böyleki biriyle ilişkiye gırınce 2 tarafada bırsey olmuyor 2 tarafda zevk alıyor tabi bu dusuncemın arkasında 80 yaşındakı teyze yok yanı 80 yasındakı teyzeye yapmak ayıpÜlke olarak öyle bir duruma geldikki küçücük erkek çocuğuda 80 yaşındaki teyzede fark etmiyor tecavüze uğrayabiliyorlar, peki ya adalet sistemimiz buna ne diyor? hiçbirşey cinsiyet yaş farketmez serbest.
KomikmisinBircok bilgi yanlış. Film siralamasinda Kurtlar Vadisi yok.En pahali ulkelerden Turkiyede olmali
Ceoworld ve İha kaynak boş yapma araştır sonra yorum yap anladınmı tacsizkiral ?Bircok bilgi yanlış. Film siralamasinda Kurtlar Vadisi yok.En pahali ulkelerden Turkiyede olmali
Ayrıca bulunduğun mahalleden dışarı çıkmayıp diğer ülkelerin ekonomisi hakkında zerre bilgin olmayıp yorum yapmanda üzücüBircok bilgi yanlış. Film siralamasinda Kurtlar Vadisi yok.En pahali ulkelerden Turkiyede olmali
Başka tv kanalları izlemeni tavsiye ederim.Komikmisin
Post automatically merged:
Ceoworld ve İha kaynak boş yapma araştır sonra yorum yap anladınmı tacsizkiral ?
Kv ırak 4.256m izlenmesi var ve 10.ya bakarsan neden giremediğini anlayacak kapasiten olduğuna inanıyorum
Ayrıca bulunduğun mahalleden dışarı çıkmayıp diğer ülkelerin ekonomisi hakkında zerre bilgin olmayıp yorum yapmanda üzücü
Ah yazık tv kanalı değil bunlarBaşka tv kanalları izlemeni tavsiye ederim.
Trt çocuk mu öneriyorsun?Başka tv kanalları izlemeni tavsiye ederim.
Knk kaynak veriyoruz ağlıyorlar vermiyoruz gene ağlıyorlar. ben napıyımTrt çocuk mu öneriyorsun?
Evet evet , fark ettim var bi sıkıntılarıKnk kaynak veriyoruz ağlıyorlar vermiyoruz gene ağlıyorlar. ben napıyım
Gerçekten Türkiye'nin pahalı olmadığına inanıyorsan ya Türkiye'de yaşamıyorsun Almanya vs de yasayip euro kazanıp burda o euroyu bozdurup Türkiye çookk iyi moruq diyorsun ,yada ćok zenginsin herşeyin elinin altında günde 12 saat çalışıp 20 tlnin değerini bilmiyorsun,yada sabahtan akşama kadar a haber izleyip dünyanın en iyi gücüyüz,ameriqa bizi kiskaniyor ,onlarin doları varsa bizim de Allah'ımız var diyorsun. Umarım 1 tlnin bile değerini anlarsın ve o zamanda bakalım Türkiye'nin ekonomisi iyimi kötümü bana söylersinKnk kaynak veriyoruz ağlıyorlar vermiyoruz gene ağlıyorlar. ben napıyım
Neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum. Adam kaynaklardan bakmış , kafasına göre mi yazsaydı? Biraz mantıklı ol lütfen. Madem bu kadar yanlış olduğunu söylüyorsun "doğru" olan kaynakçayı at oradan bakalım bir daha. Alright?Gerçekten Türkiye'nin pahalı olmadığına inanıyorsan ya Türkiye'de yaşamıyorsun Almanya vs de yasayip euro kazanıp burda o euroyu bozdurup Türkiye çookk iyi moruq diyorsun ,yada ćok zenginsin herşeyin elinin altında günde 12 saat çalışıp 20 tlnin değerini bilmiyorsun,yada sabahtan akşama kadar a haber izleyip dünyanın en iyi gücüyüz,ameriqa bizi kiskaniyor ,onlarin doları varsa bizim de Allah'ımız var diyorsun. Umarım 1 tlnin bile değerini anlarsın ve o zamanda bakalım Türkiye'nin ekonomisi iyimi kötümü bana söylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?